Můj čas na kafíčko

Je těhotná! Kdo je ale otcem?

Můj čas na kafíčko

Poslední roky je jako vyměněná. Z divoké ženy, která střídala muže, se stala oddaná manželka podnikatele.

Eva Perkausová (28) si letos nejenom ukrajinského byznysmena Ivana Hecka (39) vzala, ale ještě s ním čeká dítě. Opravdu se ale změnila v matku od rodiny, anebo je stále do větru?

Svatba a dítě. Asi takhle vypadá a bude v nejbližších dnech vypadat život atraktivní moderátorky Evy Perkausové (28). Ta podle svých slov našla v podnikateli Ivanu Heckovi (39) svou osudovou lásku. A podle toho se také chová.

Opravdu je ale jediným mužem v jejím životě a je svému manželovi věrná? Faktem je, že je až zarážející, jak dlouho už je, minimálně oficiálně, moderátorka věrná jednomu muži.

V minulosti totiž byla spíš žena do větru. Aby také ne, zájem o ni nejenom byl, ale stále je velký. Bujné vnady, atraktivní postava a reprezentativní projev muže hodně lákají, a to i

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden