Moje šťastná hvězda

Je už z Rančáka úplně zoufalá?

Lidé o ni začínají mít strach! Aneta Krejčíková (32) hubne a prý za to může hlavně stres. Možná jí byl Ondřej Rančák (32) nevěrný. Rozchod je asi na spadnutí.


Hvězda seriálu Ulice na sociálních sítích sdílela fotku v kalhotkách a titěrném topíku. Hodně lidí si všimlo, že má o pořádnou porci kilogramů méně. Sluší jí to, ale co když to bude pokračovat?


Aneta Krejčíková (32) má podle mnohých velké stresy, protože to nevypadá, že by to doma s Ondřejem Rančákem (32) měla kdovíjak skvělé. Už několikrát se povídalo o tom, že jejich vztah prochází rozsáhlou krizí.


Tentokrát to ale má být opravdu vážné, z herečky jako by prý vysával veškerou energii. Nejčastěji se hovoří o tom, že mu herečka přišla na milenku, což ji mělo rozhodit.


Mezi partnery je to prý dlouhodobě dost nahnuté.

Jsou spolu už jen kvůli dětem?

O jeho mimomanželském poměru se přitom v minulosti spekulovalo mnohokrát. Dokonce se nedávno objevily na internetu diskuse žen, které si psaly o tom, jak je Rančák zval na rande apod. Dokonce to mělo být v době, kdy byla herečka těhotná, což by od něj bylo opravdu hodně ošklivé.

Podle všeho jsou přesto hlavním důvodem, proč spolu Krejčíková a její tělocvikář dál zůstávají, právě jejich děti. Říká se, že si dávají další a další šance jen kvůli Benovi (5) Toničce (3). Asi to ale nepůjde donekonečna. Tím spíš, že stále nedošlo na svatbu, kterou prý Rančák už mnohokrát sliboval.

Jednou už ho také o ruku požádala sama Krejčíková, snad aby vše urychlila. Zdá se však, že se k ničemu nemá, možná právě proto, že to hraje na víc stran a nemá oči a srdce jen pro svoji krásnou blondýnku.

Už si za partnera našla náhradu?

Poslední dobou to ale vypadá, že herečce došla trpělivost. Třeba i ona už nad vztahem definitivně zlomila hůl a čeká na nejlepší příležitost, kdy ho ukončit. Vždyť byla nedávno vidět, jak z jedné společenské akce nad ránem odchází s Kamilem Bartoškem (38) alias Kazmou.

Možná si našla utěšovatele. Po tom všem, čím si s Rančákem prošla, by se jí nikdo nemohl divit. A kdoví, snad i Kazma je důvodem, proč Krejčíková hubne a vypadá skvěle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden