Moje šťastná hvězda

Je zamilovaná a má před svatbou?

Moje šťastná hvězda

Herečka ze seriálu Ulice se poslední dobou změnila k nepoznání. Je to snad proto, že našla v životě konečně to pravé štěstí?

Herečka Ulice Hana Holišová (43) neměla v lásce štěstí. Teď se však zdá, že se blýská na lepší časy a Holišová konečně prožívá svou osudovou lásku. Dokonce se spekuluje o tom, že se bude brzy vdávat!

Bylo opravdu zarážející, když se v posledních letech mluvilo o hvězdě seriálu Ulice Haně Holišové (43) jako o nezadaná ženě, které chybí v životě láska. Vždyť je to tak atraktivní, sympatická a milá žena, jež je pro každého potenciálního ctitele hotovou trefou do černého.

Jenže herečka dlouho nemohla narazit na toho pravého, a když už se zamilovala, rychle to pominulo. Poslední měsíce má podle informací našeho tajného zdroje z blízkého okolí herečky, který si nepřeje být jmenován, prožívat vášnivou lásku. Bude to konečně ten pravý, nebo

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden