Moje sladké tajemství

Je zamilovaná, nebo dráždí ex?

Moje sladké tajemství

Žilková naznačila, že ji jistý muž drží nad vodou. Teď konečně přiznala chlapa.

Herečka Veronika Žilková (60) si prý udržuje už přes 30 let stejnou váhu, stejného muže se jí ale udržet nepodařilo. Nyní je však prý zamilovaná. Zpočátku to byla trošku hra na kočku a myš a Veronika byla tajemná. Je opravdu zaláskovaná, nebo vrací úder ex?

Zrada manžela Martina Stropnického (65) jí ublížila, Veronika (60) vyhubla na 45 kilo, ale díky skvělému přátelskému a rodinnému okolí se zase vzchopila. I když dlouho tvrdila, že se nechce rozvádět, že miluje Stropnického víc než svůj život a že klidně půjde do manželské poradny, zdá se, že boj o svoji lásku vzdala.

Patrně k tomu dopomohla skutečnost, že Stropnický ji překvapil, když žádost o rozvod podal sám. Veronika tak začala naznačovat, že když on si našel milenku, ani ona nebude

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden