Můj kousek štěstí

Je zamilovaný! Ale do koho?

Velký tajnůstkář!

Mladý herec, který je jednou z hlavních hvězd seriálu Zoo, konečně poodhalil soukromí. Šimon Bilina (26) je novou, neokoukanou tváří, která se dvakrát týdně v hlavním vysílacím čase objevuje na obrazovkách.

A jako takový pochopitelně budí pozornost zvědavých divaček, které by toho o něm chtěly vědět co nejvíce. Nyní se však rozhodl prozradit něco dokonce ze svého milostného života, ale svým fanynkám tak zřejmě ještě více zamotal hlavu. Za jeho výrokem se totiž skrývá spousta otazníků.

Miluju holku!

„Holku miluju,“ odpověděl stručně a tajemně na dotaz, jak to má aktuálně s láskou. A navrch dodal ještě jedno zajímavé sdělení, a sice, že i když někoho miluje, je vlastně stále volný.

Herečce Michaele Pecháčkové to po jeho boku neskutečně sluší.

„Můžeš bejt volnej, i když miluješ holku, to je ta podstata. A to neznamená být nevěrnej,“ poodhalil zřejmě svou životní filozofii, už ale zapomněl vysvětlit, co si pod tímto výrokem mají ostatní představit. O jaké holce to mluví?

Jedná se o jeho přítelkyni? Nebo snad ta slova o volnosti mají znamenat, že je zamilovaný, ale s dotyčnou zatím netvoří pár? To si patrně musíme všichni domyslet, protože Šimon zůstává tajemný jako hrad v Karpatech a holku, kterou miluje, zjevně jen tak představit nehodlá.

Je to ona?

Nelze si však nevšimnout, že si během natáčení seriálu Zoo padl do oka s představitelkou hlavní hrdinky, ošetřovatelky Sidonie, herečkou Michaelou Pecháčkovou (18). Skrývá snad před světem své city právě k ní?

Přece jen času spolu ti dva v posledních měsících tráví požehnaně. Nebylo by divu, kdyby se herec zamiloval právě do půvabné kolegyně. Věrní seriáloví diváci by to jistě ocenili.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden