Můj kousek štěstí

Jede po Zuzaně Vejvodové Jeřábek?

Riskovat vědomě jistě nehodlá, ovšem občas se vztahy tak semelou, že člověk jenom kouká...

A je to venku! Zuzana Vejvodová (42), hvězda seriálu Jedna rodina, tu hraje po boku ženatého kolegy Tomáše Jeřábka (48).

Ačkoli nesdílná herečka hovoří o soukromí nerada, jednu perličku přece přiznala. V době, kdy s Tomášem Jeřábkem natáčeli seriál Území bílých králů, se do ní kolega zakoukal.

„Říkal mi: Já jsem byl do tebe jako do Leontýnky zamilovaný,“ usmívá se půvabná herečka. Zjevně si to nechal tehdy pro sebe, a tak se jejich životní cesty rozdělily.

Jeřábek, založením bohém, sem tam jedl jen brambory se zelím, vypínali mu elektřinu a plyn. Život mu k lepšímu změnila až role tlustého bankéře v reklamě a svatba s kolegyní Halkou Třešňákovou (51), která mu porodila syna Tea (4).

Zuzana Vejvodová se zamilovala do kolegy Pavla Nečase (57), narodil se Jonáš (11). Čekalo se, kdy přijde svatba, místo toho Nečas utekl a oženil se s jinou. Herečka zahořkla.

Tvrdí, že s kýmsi žije, ale cokoli dalšího prozradit odmítá. Teď natáčí se svým někdejším ctitelem. Paradoxně hrají v Jedné rodině bývalé manžele, kteří se vídají jen kvůli střídavé péči o děti.

Ve skutečnosti jsou si velice sympatičtí. Nebo dokonce víc než to? To by v tom případě byla pro zadanou Zuzanu a jejího ženatého kolegu nebezpečná hra s ohněm.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden