Moje sladké tajemství

Její manžel se chystá založit novou rodinu!

Ačkoliv k rozchodu mezi Lucií Vondráčkovou (39) a Tomášem Plekancem (36) došlo již vloni v létě, stále je mezi nimi pořádně napjatá atmosféra. Soudní tahanice o majetek a děti pokračují a nevypadá to, že by v dohledné době měly skončit.

O to více překvapivé bylo, že do takovéto atmosféry přišla s překvapivým vyjádřením současná partnerka hokejisty, Lucie Šafářová (32). Chce hnízdečko lásky Ta pravděpodobně pod tíhou zamilovanosti, která ji s Plekancem spojuje, „vytroubila do světa“, že s ním v dohledné době plánuje založení rodiny! „Až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde,“ odhodlaně tvrdí tenistka, kterou čeká za pár týdnů konec tenisové kariéry, a bude tak mít spoustu času na to, aby Tomášovi byla takovou partnerkou, po které roky touží.

U Vondráčkové mu totiž prý vadilo, že i přes to, že měla na starost výchovu jejich společných synů, tak se nevzdala své kariéry a byla v tomto ohledu soběstačná. Pravděpodobně tak záviděl ostatním spoluhráčům, že doma mají oddané manželky, které navaří, uklidí, postarají se o děti a své kariéry dají stranou.

Stále spolu nemajídořešené věciokolo rozvodu

Z tenistky dokonalou partnerkou? To sice splňovala i Lucie, ale své kariéry se vzdát nechtěla, což možná nakonec rozhodlo, jelikož Tomáš asi nepřenesl přes srdce, že na něm není zpěvačka závislá. Do takové role se ale začíná pomalu proměňovat právě Šafářová, která ještě často bývá na kladenském stadionu jako fanynka velmi aktivní a je tak pro Tomáše velkou podporou, což je vidět i na jeho výkonech v týmu.

Do karet Šafářové hraje i to, že přiznala, že má velmi dobrý vztah s jeho syny. „Říkají mi teta Šafi,“ pochlubila se tenistka s tím, že jsou fajn a je pravděpodobné, že si je za relativně krátkou dobu získala na svoji stranu a budou se vedle ní cítit dobře.

Zatím nenašla svou spřízněnou duši To samozřejmě může zpěvačku na jednu stranu těšit, jelikož pokud nebudou synové s ní, rozhodně nebudou u svého otce a jeho nové partnerky nešťastní. Na druhou stranu to v ní ale může probudit i trochu závisti, jelikož je sama oficiálně bez partnera a navíc se jí stěhuje pryč její velmi dobrá kamarádka Martina Adamcová (52), s níž natočila snímek Perfektní polibek a dokonce ji prý i doprovázela při nepříjemných tahanicích u soudů.

Sice se přesouvá jen kousek za Montreal, ale i tak to k sobě budou mít dál. „Je krásné spolu mlčet, krásnější se spolu smát,“ napsala nedávno na sociální síť Lucie a možná si tak zrovna vzpomněla na ty pěkné momenty, které s Tomášem a syny prožili, a na které už nejspíše sám hokejista úplně zapomněl a udělal za nimi tlustou čáru.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden