Můj čas na kafíčko

Její nový fitness ráj otestuje věrnost

Patří mezi naše nejoblíbenější zpěvačky a jako taková si může dovolit kupovat luxusní domy, se kterými má velké plány.

Lucie Bílá (55) nyní kupuje v rodných Otvovicích další dům. Je to už několikátý v řadě. Kromě luxusní vily, kde bydlí s přítelem Radkem Filipim (37), už vlastní i restauraci a kulturní dům. S novou nemovitostí má ale úplně jiné plány. Chce v ní vybudovat kadeřnictví, salón krásy a fitness centrum.

Je vidět, že je podnikatelka tělem i duší. Myslí si, že právě tyto služby v Otvovicích chybí a rozhodně by si zasloužily pozornost. Proto se pustí do projektu a bude doufat, že její vize brzy získá reálnou podobu. Jméno slavné zpěvačky přiláká klienty a Filipi jako fitness trenér nebude mít o práci nouzi.

Radek Filipi (37) nezapře zdatnou investorku, ale plete si na sebe také bič.

Sám je na tomto poli velmi úspěšný a sbírá jedno ocenění za druhým. Loni v květnu se zúčastnil závodů v bench pressu (posilovací cvik), odkud si přivezl zlatou a stříbrnou medaili. Přípravu měl ztíženou tím, že byla zavřená fitness centra, on sám má ale doma vlastní, takže trénovat mohl.

Může být zaděláno na žárlivost?

Dá se předpokládat, že jeho klienty budou ve většině případů ženy všech věkových kategorií.Je to každopádně fešák a málokterá žena by mu dokázala odolat. Otevření fitness centra tak můžeme považovat za jakousi zkoušku věrnosti. Dámy to ale nebudou mít vůbec jednoduché.

Bílá si svého partnera dokáže pečlivě hlídat a i Filipi měl za šest let společného soužití spoustu příležitostí. Jejich vztah se tak upevnil víc, než leckdo předpokládal. Ze začátku se na ně lidé dívali spíše skepticky a nikdo jim nedával velkou šanci.

Jako výrazně mladší partner naší nejznámější zpěvačky musel nejprve dokázat, že mu nejde jen o to zviditelnit se a svézt se na její slávě. Tyhle časy jsou již naštěstí pryč a pár si užívá společného života zalitého sluncem.

Svatba je ve hře

Nabízí se tedy otázka, zda není čas jejich vztah zlegalizovat. „Nikdy neříkej nikdy, ale nám to vyhovuje tak, jak to je. Jsme spokojení a šťastní, necháváme tomu volný průběh. Žádost o ruku proběhla a uvidíme, co nám přinese čas. Do roka a do dne se to ale nestihlo, necháme se překvapit,“ reagoval Filipi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden