Můj kousek štěstí

Její nový milý touží po dítěti

Hotové mediální šílenství rozpoutala zpráva, že se rozvedená Lucie Vondráčková (41) přiznala k nové lásce. Bez váhání potvrdila, že je zamilovaná do moderátora Petra Vojnara (45). Od té doby se nemluví a nespekuluje prakticky o ničem jiném.

Fotografové, fanoušci a zvědavci teď obléhají zpěvaččino pražské sídlo natolik, že byla blondýnka okolnostmi vlastně přinucena k radikálnímu kroku: opatřila dům bezpečnostními kamerami.

Její milý to schvaluje. „Stalkery tam má celý život, co vím, podotkl. „To se přece v normální společnosti nedělá, že se leze lidem do soukromí,“ dodal rozčileně.

Láska jako Brno

Jenomže Petr Vojnar se mýlí. Právě moderní společnost je celebritami přímo posedlá. Kdekdo by chtěl vědět, co se v soukromém životě ostře sledované blondýnky děje. Zvlášť teď, když se otevřeně hovoří nejen o lásce, ale dokonce už i o miminku!

„Pokud budeme spolu a vydrží nám to, tak ano, asi by to tak mělo dopadnout,“ s nezvyklou upřímností odpověděl tmavovlasý fešák na dotaz, zda by byl ochoten uvažovat o děťátku. Tak to je gól!

A nejspíš i vzplanutí jako Brno nebo ještě lépe jako Mount Everest, neboť zpěvačka a moderátor se znají teprve od dubna.

Nafrněná? Kdepak

Natáčeli spolu videoklip k písničce Potřebuju pauzu, představovali tu zamilovanou dvojici, dokonce se i políbili, neboť to vyžadoval scénář. A asi se jim to zalíbilo. „Zjistili jsme, že nám blízkost toho druhého není nepříjemná,“ prohlásil o natáčení videoklipu sdílný černovlasý krasavec.

Pozvání na rande tehdy nevyslovil, ale nepřišla s ním ani zpěvačka. Nějak to spontánně vyplynulo. Po práci se šli projít – a tím románek začal. „Hezká holka to vždycky byla a je. Spíš mě překvapilo, jaká je povahově,“ pěje Petr ódy na Lucii.

Bál se, že je, jak se lidově říká, nafoukaná. Příjemně ho překvapilo, že se chová normálně, na nic si nehraje a má ráda legraci.

Není to brzy?

„Jestli dřív svatba, nebo dítě, to zatím neřeším, protože dělám věci tady a teď,“ říká fešák. Vida, znají se od jara a ve hře jsou už slova jako svatba a dítě. Ruku na srdce, není to příliš uspěchané?

Sama zpěvačka na rozdíl od moderátora až příliš závaznými slovy raději šetří. Rozčarování, které cítí po rozvodové válce s bývalým manželem Tomášem Plekancem (38), tatínkem synů ve věku devíti a šesti let, je ještě příliš čerstvé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden