Moje šťastná hvězda

Brzy z ní bude maminka

Měsícům spekulací je konec. Malvína Pachlová (30), známá ze seriálu Ulice, konečně potvrdila, že s partnerem Milanem Ligačem (28) čekají svého prvního potomka.


„Tak už to asi déle neutajím. Tvrdit, že jsem snědla meloun i se slupkou, nebudu. Všechno to nějak povyrostlo a ještě to poroste. Je to asi nejkrásnější přibírání, jaký existuje,“ pochlubila se fanouškům.


Vzali to hopem


Je to teprve rok, co se herečka svěřila, že se rozešla se svým dlouholetým partnerem, kolumbijským režisérem a producentem Juanem Davidem Salazarem (36).


V téže době ale také přiznala, že se v jejím životě objevil nový muž, jehož jméno dlouhou dobu tajila. A přestože spolu byli jen velice krátce, rozhodně nezaháleli. Pachlová je momentálně už v 6. měsíci.


Na mateřskou nepůjde?


Co se týče jejího působení v nekonečné Ulici, kde hraje kavárnici Šárku, zatím neví, jak to bude dál. Pořád ještě natáčí, a zdali si dá pauzu, to je prý zatím ve hvězdách.


Sama je ale jako na trní, co pro ni scenáristé připraví, a je tak celkem možné, že se žádná mateřská dovolená ani konat nebude. Jeden důvod by to mělo.


Už několikrát dokonce přiznala, že jí finance čas od času přidělávají pořádné vrásky na čele. Možná i proto je stále ve hře, že by natáčela i s malým miminkem. Nebo že by se bála, že by o ni publikum ztratilo zájem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden