Moje šťastná hvězda

Její obliba u diváků stoupá!

Překvapivé účinkování Ivy Kubelkové (44) v show Tvoje tvář má známý hlas je příjemným zpestřením nejen pro diváky, ale zřejmě i pro samotné vedení televize Nova.


Fanoušci pořadu se nemohou na obdařenou Kubelkovou vynadívat a pochvalují si její netušený pěvecký talent. „Nevěděla jsem, že umíte takhle pěkně zpívat,“ napsala například jedna z fanynek. Úspěch v oblíbené show, kterou prošla celá plejáda slavných tváří, však může kazit údajný boj konkurenčních televizí. 


Jsou z ní nadšení


Zdá se totiž, že si vedení Novy uvědomilo, jak oblíbená Kubelková je a že by jim mohla přitáhnout diváky i v dalších pořadech. Má to ale jeden malý háček, Iva totiž moderuje na Primě pořady Showtime a Jak se staví sen. A na Nově jsou kvůli tomu podle všeho naštvaní.


Navíc se i údajně bojí, aby to diváky nějak nemátlo. Naproti tomu Prima s tím očividně žádný problém nemá, protože od nich dostala dokonce svolení.


Podobné rozbroje ale nejsou zjevně ojedinělé a „handrkování“ mělo probíhat i u dalších osobností, které ve Tváři soutěžili. Jedno je ale jisté, takový zájem musí sympatickou brunetku velice těšit a kdoví, co jí to do budoucna přinese nového.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden