Můj čas na kafíčko

Touží po románku se slavným kolegou!

Herečka Sára Rychlíková (22), kterou můžete znát ze seriálu 1. MISE, se svěřila televizním divákům, že je bez partnera.

Má to ale své důvody, které spoustu případných ctitelů silně znevýhodňují. Rychlíková se totiž bojí začít si s někým, kdo je mimo její profesi. Obává se toho, aby s ní daný muž nebyl jen proto, že je známá a objevuje se na televizní obrazovce.

S kolegyní Kristýnou Leichtovou (36).

Chce do postele nějakého kolegu?

Touží po tom, aby ji měl budoucí partner rád proto, jaká je. Jako by tak trochu Sára chtěla na dálku naznačit, že by ráda získala srdce některého ze svých hereckých kolegů. Kdyby totiž „sbalila“ herce, určitě by měl pochopení pro její práci a nebyl by s ní jen proto, že je známá a objevuje se v televizi.

Zrovna v 1. MISI by to mohl být třeba její kolega Libor Matouš (27). Sympatický herec, jenž září i v seriálu Ulice, je pohledný a rozhodně by s Rychlíkovou tvořili zajímavý pár.

Nehezké zprávy

Jisté je, že si může herečka ze zástupu ctitelů vybírat. Mnoho z nich ji oslovuje i prostřednictvím sociálních sítí. Ačkoli zájem fanoušků Sára kvituje a má jich třeba i víc než kolegyně ze seriálu Kristýna Leichtová (36), občas jí přijdou i zprávy, ze kterých zrovna dvakrát radost nemá.

A to jsou především ty s erotickým obsahem. „Nepochopím, jak si to ti chlapi mohou dovolit,“ rozčiluje se herečka, které prý v internetové schránce přístály i fotky odhalených mužských přirození. Stejný člověk navíc pak ve zprávě herečce nabízel peníze za to, když s ním pojede na dovolenou k moři.

Zarážející je, že v té době bylo Sáře Rychlíkové pouhých osmnáct let! Není tak divu, že si od té doby raději několikrát rozmyslí, kterou zprávu otevře, a kterou rovnou smaže. Naštěstí jí chodí i seriózní nabídky.

Chtějí její nahotu

Třeba nedávno jí dorazila nabídka fotit pro slavný pánský časopis. Ačkoli je ale herečka mimořádně atraktivní, zároveň je velmi stydlivá, a tudíž zatím nic takového nepřijala. „Ještě se rozmýšlím,“ uvedla. A jelikož od okamžiku, kdy ji nabídka přišla, uběhla už nějaká doba, patrně ji mezitím pustila z hlavy.

Je ale jasné, že podobných výzev jí bude chodit čím dál víc a pak už do zvažování jistě zahrne i okolnost, co by tím vydělala. Sára se sice svlékat nechce, ale jak dobře víme, peníze jsou nesmírně mocný nástroj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden