Moje šťastná hvězda

Přichází konečně v jejím životě pravý čas na novou lásku?

Moje šťastná hvězda

Čím dál častěji se vdova po naší pěvecké legendě objevuje ve společnosti urostlého rodinného přítele. Přerostl snad v uplynulých měsících jejich vztah v něco víc?

Letos v říjnu to budou již tři roky, co nás KAREL GOTT (†80) navždy opustil. Našla v sobě vdova IVANA GOTTOVÁ (46) sílu jít dál a otevřít své srdce jinému muži?

Kolik samoty je potřeba na to, aby mohl člověk přestat truchlit a zatoužil znovu po něčí společnosti? Je snad hřích chtít milovat a být milován? Možná že právě na tyto otázky hledá v poslední době odpověď i vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (46).

Stále častěji se totiž objevují informace o tom, že už není sama. Opravdu je po jejím  boku nový muž? A kdo je tím tajemným rytířem, který údajně

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden