Můj kousek štěstí

Zamilovaná do Peroutky?

Je to rok, co Anička vydala první sólové album, kde se odráží i její vyhraný boj s rakovinou.

Skvělá zpráva! Anička Slováčková (26) si v posledních letech prošla peklem, trápily ji buďto aféry svérázných rodičů, anebo závažné zdravotní problémy, a proto si zaslouží prožít něco hezkého.

A vše nasvědčuje tomu, že je to na pořadu dne. Šeptá se, že přátelství s jejím odvěkým kamarádem Milanem Peroutkou (31), synem zesnulého bubeníka ze skupiny Olympic, pomalu, ale jistě přerůstá v lásku.

Jestli je to pravda, tak Aničce teď závidí mnoho českých dívek!

„Málokdo se mnou vydrží. Tak ale přiznám se, mám vztah,“ tajemně prohlásil mladý hudebník, který se objevil v soutěži Tvoje tvář má známý hlas či v Ordinaci v růžové zahradě. Hrál také kytaristu ve filmu Špindl 2.

Peroutka přiznal, že ona záhadná dívka je mu velmi blízká a má pro něj odedávna pochopení, což by rovněž nasvědčovalo, že se jedná o Annu Julii Slováčkovou, velkou kamarádku z dětství.

Když si dcera Dagmar Patrasové (65) před časem vyslechla diagnózu, která zněla rakovina, jako jednomu z prvních se svěřila právě Milanovi. „Myslím, že moc dobře ví, že jsem tu pro ni,“ prohlásil tehdy mladý muzikant.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden