Můj kousek štěstí

Jennifer Lopez - Lásce jsem stále otevřená

Narodila se v newyorském Bronxu v červenci 1969.  Jennifer Lynn Lopez se proslavila jako herečka, zpěvačka, tanečnice i módní návrhářka. Na prahu padesátky je neuvěřitelně sexy a říká „Lásce jsem stále otevřená“.
Slavná a sexy kašle na to, co si ostatní myslí.  Proslavily ji filmy Selena (1997), Svatby podle Mary (2001), Krásná pokojská (2002), nebo Příšerná tchýně (2005). Vydala 8 hudebních alb, ale několikrát byla nařčena, že kopíruje písničky jiných zpěváků, přesto vedou žebříčky prodejnosti.

Pro krásu je ochotná zabíjet

Pod značkou JLo navrhuje komerčně velmi úspěšné parfémy a módu pro mladé. Ale její kolekce oblečení JLo by Jennifer Lopez, čelí tvrdé kritice. Ve velkém množství obsahují pravé kožešiny a pravé kožešiny Jennifer také sama nosí. Když jí v jednom televizním pořadu pustili záběry mučených zvířat, pouze pokrčila rameny. V létě jí bude padesát, ale je tak sexy, že konkuruje ženám o generaci mladším. Po jejím boku je 30letý muž a zdá se, že matka devítiletých dvojčat kašle na to, co si ostatní myslí a jde si za svým.

krasna pokojska

Ben Affleck byl jediný muž, který jí zlomil srdce

Vdala se třikrát, poprvé za číšníka Ojani Nou. Její druhý manžel byl známý tanečník Chris Judd, se kterým se seznámila při natáčení svého videoklipu. Vzali se v září 2001 a rozvedli v červnu 2002. Nedlouho nato se zasnoubila s hercem Benem Affleckem. Jejich vztah plnil stránky bulvárních médií pod přezdívkou . Svatbu plánovali na září 2003, místo toho vzal Ben Affleck svou žádost zpět a přišel rozchod. Co se mezi snoubenci tenkrát stalo, se neví. „Ben je prvním mužem, který mi opravdu zlomil srdce“poznamenala na adresu bývalého snoubence později.

V lásce nikdy neztrácela čas

„Marka jsem znala jako přítele celé roky, ale vždy to mezi námi jiskřilo. Tehdy vstoupil do mého života a řekl: Co musíš vědět je, že tě nikdo nezachrání nebo ti nezahojí srdce. Můžeš to udělat jedině ty sama“, vysvětlila, proč se už šest měsíců po rozchodu s Affleckem tajně vdala za zpěváka Marka Anthonyho. Na konci roku 2007 pár oznámil, že spolu čekají narození dvojčat a 22. února 2008 Jennifer Lopez porodila chlapečka Maximiliana Davida a holčičku Emmu Maribel. Ale ani toto manželství narození dvojčat nezachránilo a v roce 2012 přišel rozvod.

priserna tchyne

Randí s mladšími muži a ze svého věku si nic nedělá

Nestárnoucí zpěvačka má za sebou tři rozvody a jako zralá žena si užívá přízeň mladších mužů. Vztah se známým rapperem Drakem, bývalým přítelem zpěvačky Rihhany, dlouho popírala, místo toho prohlašovala, že je šťastně svobodná. Ale po loňských Vánocích pár zveřejnil společnou fotku, na které se zamilovaně objímají a vypadají šťastně.  I když ty dva rozděluje věkový rozdíl 17 let, rozhodně si tím hlavu neláme. Jennifer je sexy i s padesátkou na krku a na jevišti snese srovnání se zpěvačkou Rihannou, po které svého stávajícího milence zdědila. Ostatně, před Drakem randila s tanečníkem Casperem Smartem, kterému v té době nebylo ještě ani 30.

Návrat k Marku Anthonymu?

Když se na veřejnosti objevily fotografie Jeniffer Lopez a Marka Anthonyho z narozeninové oslavy dvojčat Maxe a Emmy z minulého pondělí, oživily se spekulace o vztahu exmanželů i skutečných důvodech Markova rozvodu s jeho poslední ženou. A záminku k těmto úvahám dala sama Lopez, když loni na podzim při předávání cen latinskoamerické Grammy políbila svého exmanžela přímo na jevišti. Druhý den oznámil Mark médiím rozchod se svou ženou. Jennifer tyto spekulace nekomentovala. Pilně pracuje na své nové desce, kterou produkuje kdo jiný, než Mark Anthony. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden