Moje šťastná hvězda

Jiří Korn: Pošilhává snad po jiné?

Když se podruhé rozváděl, zařekl se, že potřetí už se rozhodně ženit nebude. Nakonec ale JIŘÍ KORN (68) změnil názor. Kvůli ženě, která je o dvacet pět let mladší než on! Chytil třetí mízu a zase si naplno užívá života. Nebo je to jinak?

Rád se chlubí, že se svou současnou manželkou RENATOU CIESLEROVOU (43) se seznámili na golfovém hřišti. Golf totiž oba zbožňují. „Renie je výtečná hráčka a báječná žena. Milá, usměvavá, někdy až moc upovídaná... Rozumíme si a snad to i tak zůstane,“ svěřil se nedávno se svými pocity zpěvák. Osm let váhal, zdali jít do třetí svatby. Zpočátku totiž podle jeho přátel tvrdil, že jakoukoli další svatbu považuje za zbytečnou. Jeho současná partnerka však nakonec jeho původně konečné rozhodnutí dokázala zvrátit. „Po osmi letech jsem si řekl, že je nějak na čase, abychom to uzavřeli a prožili další léta společně.“

Renata Cieslerová

Přehodnotil svůj zarytý postoj

A tak se také na konci minulého roku konala veselka. Jeho partnerka s ní prý vůbec nepočítala! Také žila v domnění, že Korn už o žádnou svatbu nestojí. „Vzali jsme se u golfového hřiště v golfovém oblečení a i naše svatební cesta, která směřovala do Itálie, byla celá na golfu,“ prozradil Korn. Prý se nemohl rozhodnout lépe. Svůj nový život si užívá plnými doušky. Jediné, co jim jejich vztah může zkazit, je fakt, že spolu nemají žádné děti. Korn sice má děti, FILIPA (26) a KRISTÝNU (25), se svou bývalou manželkou KATEŘINOU KORNOVOU (51), ale jeho současná žena bohužel nemá ani jedno.

Má to háček

Jenže na to, aby si pořídili děti, je už trochu pozdě. Alespoň v jejím případě. Z lékařského hlediska už by šlo jistě o velmi nebezpečný zásah do těla. Nikdy proto nepozná, jaké to je chovat v náručí své vlastní miminko a vychovávat ho. Ledaže by si jedno adoptovali. U Korna je ovšem možné všechno. Vždyť životní energie má na rozdávání!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden