Moje šťastná hvězda

Roman Vojtek: Sžírá ho obrovská žárlivost!

Zamilovanost prý vždycky časem vyprchá. Ale v případě ROMANA VOJTKA (45) a jeho přítelkyně PETRY VRASPÍROVÉ (30) to vypadá, že jich se drží zuby nehty. Dokonce tak, že Vojtek teprve teď začíná pořádně žárlit!

Mít o patnáct let mladší přítelkyni, to není jen tak. Vojtek se musí snažit, aby si svou vyvolenou Petru udržel. A zřejmě se mu to i daří. Jejich společní přátelé tvrdí, že je nikdy neviděli šťastnější. Stále cukrují jako hrdličky. Jenže všechno má svá ale, a tak poslední informace ze soukromí tohoto páru vypovídají tak trochu o něčem jiném.

Musí ho poslouchat

Na první pohled je jasné, že Petra je nádherná žena, o kterou by se popral nejeden muž. A proto se není čemu divit, že na ni Vojtek žárlí. S podivem je jen to, že teprve teď! Proč až nyní se bojí, aby mu neutekla za jiným? Pokaždé, když spolu vyrazí na večírek, nehnou se od sebe ani na krok. Je-li to však vůle obou nebo jen Vojtkova, to není jisté, ovšem vyfotit Petru samotnou je téměř nadlidský úkol. Když se však nakonec na jednom z posledních večírků, na kterém byli viděni, taková příležitost naskytla, novináři toho využili a rovnou se jí bez okolků zeptali, zdali by byla ochotná nafotit erotické snímky. Na to však měla jasnou odpověď. „Do toho bych asi nešla, Roman by mi zpřerážel všechny ruce a nohy. Koukat se může jen on,“ prozradila. Všichni se tak začali domnívat, že ji její vyvolený drží zkrátka.

Nahota se mu nelíbí

jenom moje,“ rozplývá se herečka. Asi jí nevadí, že na ni její partner žárlí. Dělá jí to možná dokonce dobře. Ovšem jak dlouho? Už teď to s tou žárlivostí trochu přehání. „Už dneska mě moc nechtěl s sebou vzít, když ten outfit viděl. Možná by byl radši, kdybych šla na takovou party v pytli,“ rozpovídala se blondýnka. Nutné je však podotknout, že Petřiny šaty v žádném případě neodhalovaly kromě zad vůbec nic. Petra je však svému partnerovi stoprocentně věrná, na veřejnosti před svědky rozhodně. A žádná z jejích kamarádek nevěří, že by ho někdy povedla.

Najde si jiného?

Proč tedy Vojtek tak žárlí? Přece k tomu musí mít nějaký důvod. Nebo ji snad soudí podle sebe? Vzpomněl si na to, že to byl on, kdo před třemi lety opustil svou tehdejší těhotnou partnerku TEREZU VOJTKOVOU (37) kvůli mnohem mladší Petře? Má strach, že totéž mu teď udělá ona? Že se zalekne jeho věku, nebo že snad má strach, že už s ní Roman nebude chtít založit rodinu, když už sám děti má? Lehká žárlivost vztahu určitě neuškodí, ale pokud ji bude Vojtek dávat tak okatě najevo, brzy asi pohoří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden