Moje šťastná hvězda

Jiří Langmajer: Chtěl využít jen její slávy, nebo se do ní zamiloval

Usiloval o obě ženy ten samý muž?

Slavným a krásným ženám se občas stává, že se stanou terčem podvodníků, kterým jde jen o slávu a peníze. Své by o tom mohla povyprávět i ADÉLA GONDÍKOVÁ (44). Neznámý muž se do ní údajně tak zamiloval, že s ní dokonce už i plánoval svatbu!

Ctitelů je celá řada. Někteří to myslí dobře, jiní mají jen nekalé úmysly. Muž, se kterým měla co do činění Adéla Gondíková byl zřejmě druhý typ muže. Asi si skutečně myslel, že spolu jednoho dne začnou žít a on tak přijde k velkým penězům! „Jeden pán měl velký zájem. Napsal, že jsem tuze krásná,“ směje se dnes herečka.

Svatba měla být v únoru

Jenže nezůstal jen u jedné zprávy. Svými vroucnými přáními a milostnými vyznáními ji častoval pravidelně! „Dokonce napsal, že měl takový výhled, že kdyby to vyšlo, že má rodinný domek a svatbu bychom měli 14.února někde v jeho vesnici,“ prozradila herečka, která to samozřejmě brala s humorem, protože svatbu už v současném životě neplánuje. Nechce si totiž vzít ani svého osudového muže JIŘÍHO LANGMAJERA (51). Prý jsou svatby k ničemu. Mají jen jeden důvod a ten se jí osobně prý netýká. „Manželství má pro mne jediný smysl, a to že vám na stáří v nemocnici řeknou, jak je na tom ten druhý. To je jediné, k čemu to je, jinak vám to neřeknou.
Mně to ale řeknou, protože vědí, jak to s námi je,“ míní. Ale to, že se už nechce vdávat, její ctitel samozřejmě nevěděl, a tak pokračoval ve svých plánech dál. Dokonce si totiž už vymyslel, kam se svou slavnou platonickou láskou pojede na romantickou svatební cestu!

Naplánoval i líbánky

„Má pro mě svatební návrh, že svatební cesta by mohla být Chorvatsko, Belgie a Portugalsko,“ vypráví Adéla. Nicméně mu nikdy na jeho milostné dopisy neodpověděla. Navíc věděla, že není sama, komu ctitel posílá nabídky k sňatku. „Mahulena Bočanová mi tuhle dala přečíst podobný dopis a myslím, že to byl ten stejný pán. Nechci mu teda křivdit, ale porovnávaly jsme písmo a i ty nápady na svatební cestu byly podobné,“ směje se. Zřejmě šlo o muže, jemuž štěstí v lásce příliš nepřeje, a tak měl nápad, že zkusí štěstí v jiných sférách, pro něj nedostupných. Vyhlédl si krásné a úspěšné ženy a doufal, že se jedna z nich chytí a zajistí mu slibnou budoucnost bez starostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden