Můj čas na kafíčko

Jiří Langmajer dal na radu kartářky a definitivně se zklidnil!

Můj čas na kafíčko

Měl si do padesátky vybudovat klidný domov. To se mu opravdu povedlo.

Oblíbený herec Jiří Langmajer (55) měl hodně dlouho neklidnou krev. Žil nadoraz a stálo ho to hodně sil. Naštěstí v pravý čas našel ženu, kvůli které se změnil.

Svého dědečka z otcovy strany Jiří Langmajer (50) nepoznal. Jmenoval se Harry, byl to americký voják, který na konci války přijel se spojeneckými vojsky do Plzně. Seznámil se s místní dívkou jménem Anna – to byla Jiřího babička. Potom odjel, ale nechal Annu v jiném stavu. Do Ameriky za ním pochopitelně nemohla. Narodil se syn Jiří, což byl tatínek populárního herce.

Vždy věděl, že u žen zabírá

Cestu ke slávě měl Jiří snadnou díky rolím, které dostával už jako mladý. Díky televiznímu seriálu Třetí patro a později díky roli svobodníka Kouby v komedii Copak je to za vojáka se stal hvězdou. Byl sympatický, pohledný, měl talent a

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden