Můj kousek štěstí

Jiřina Bohdalová ve vážném ohrožení zdraví!

Nepředstavitelný šok prožívá herečka Jiřina Bohdalová (86). Myslela na budoucnost svých vnuků, chtěla, aby jim po ní zůstalo něco hodnotného, a tak investovala veliké peníze do obrazů. Měla to být díla malíře Jana Slavíčka, Emila Filly a Jana Zrzavého, za které dala celých pět milionů korun.

Obrazy si vystavila v obývacím pokoji a hrdě se s nimi chlubila návštěvám s tím, že jednou budou patřit rodině. Jenomže ji čekalo zděšení. Do jejího domu náhle vpadla policie a oznámila, že jde o padělky.

Obchodník, kterým měl být jistý významný bankéř, ji sprostě podvedl. A aby toho nebylo málo, obrazy, které si hýčkala, jí zabavili a zůstaly jí po nich v pokoji jen holé stěny. Tohle by herečce čtyři roky před devadesátkou mohlo pekelně podlomit zdraví.

Pomyšlení, že pět milionů, které poctivě vydělala a chtěla je věnovat dětičkám, vlastně vyhodila oknem, pro ni musí být strašlivým náporem na psychiku. V takové chvíli může staršímu člověku hrozit i infarkt.

"Raději na to nemyslím, aby se mi neudělalo špatně," přiznala sama Bohdalová, že je jen krůček od totálního kolapsu. Nezbývá, než Jiřině přát, aby byla silná a myslela především na své zdraví, protože to je nejdůležitější.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden