Můj kousek štěstí

Jitka Asterová: Plastická operace? Nikdy!

Není už nejmladší, ale rozhodně nehodlá omládnout za každou cenu. Nedávno se Jitka Asterová (56) rozpovídala o plastických operacích a ukázalo se, že si v tomto ohledu zachovala zdravý rozum.

I když je pravda, že před lety ji první botoxový boom zaujal. A opravdu ji to začalo bavit: měla vrásku a hop! Najednou ji neměla. Jenomže ve chvíli, kdy pak potřebovala na jevišti udělat nějaký výraz, nešlo to.

Obličej zůstával stejný, strnulý, neměnný, jako z vosku. To Jitku, už vzhledem k profesi, upřímně vyděsilo. Považuje to za dávný experiment, ke kterému by se už za nic na světě nevrátila. Teď totiž vidí svět úplně jinýma očima.

Tvrdí, že není nic krásnějšího než stará paní, která je šedivá, milá a má spoustu vrásek, život vepsaný ve tváři. Herečka, která v šedesáti letech nemá vrásky, je podle Jitčina názoru divná. Kolegyně připomínající voskové figuríny jsou jí jen pro smích.

Jediné, co si nechala udělat, byla plastika horních a dolních víček, protože její víčka byla povislá, po tatínkovi. A tak máme naštěstí jistotu, že Jitka nikdy nebude vypadat jako nepovedená figurína z výlohy.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden