Můj kousek štěstí

Jitka Asterová: Zahrnuje ji exmanžel penězi?

Co za tím je? Když expartnera Jitky Asterové (58), Tomáše Linharta, před šesti lety pustili z basy, kde seděl za daňové úniky, na rodinnou idylku to rozhodně nevypadalo. Dcera Anna Linhatrová (23), kterou s ním herečka má ještě spolu se synem Adamem (17), doufala, že budou společně trávit alespoň Vánoce.

Ale to se jí nevyplnilo. „S tátou Vánoce neslavíme, nestýkáme se,“ říkala smutně. Najednou však Asterová s Linhartem dorazila do společnosti a bylo vidět, že k sobě mají velmi blízko. Okamžitě se tedy začalo spekulovat, zda se k sobě nevrátili.

Proč by to ale Jitka dělala? "Bylo to náročné, vím moc dobře, co to znamená starat se, vozit děti denně do školy, věnovat se jim," pamatuje si dobře časy, kdy ji nechal Linhart samotnou s dětmi na pospas osudu.

On ale tvrdí, že Asterová se ani tehy rozhodně neměla špatně. Prý jí chodily statisícové alimenty, a to údajně i po dobu, kdy byl zavřený. "On tohle měl dobře ošéfované," říká jeho známý. Není pochyb o tom, že podvody si vydělal velký balík, takže je nejspíš dobře fiančně zajištěný na velký kus života.

Zatímco herečce se kšafty už nehrnou tak jako dřív... Nalákal snad Asterovou na jeho jmění, které s největší pravděpodobností pochází z trestné činnosti?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden