Moje šťastná hvězda

Jitka Čvančarová: Zemřela jí maminka

Tolik tě miluju, maminko moje

S trašlivé dny teď prožívá herečka JITKA ČVANČAROVÁ (39). Zemřela jí totiž maminka JITKA. Ačkoli prý byla dlouhodobě nemocná a přes rok se léčila na Interní hematologické klinice ve vinohradské nemocnici, nemůže se herečka doteď z její smrti vzpamatovat.

Svou bolest neskrývá

„Tolik tě miluju, maminko moje, a tolik obdivuju! Srdečná, veselá, přátelská, hřejivá, přímá a silná,“ vyznává se Čvančarová z lásky k nejmilejšímu člověku na sociální síti Facebook. „Maminko, bojovala jsi tak dlouho a tak sta tečně! Ze světla jsme vzešli, do světla se vracíme,“ neskrývala svůj obrovský žal. „Je to moc těžké a ještě to těžké bude. Moc mi chybíš, maminko moje.“ Její fanoušky tak dojala, že jí ještě dnes posílají soustrastné zprávy. Smrt maminky je o to horší, že se teď už nemá v případě potřeby na koho ob rátit, nemá nikoho, komu by se mohla vyplakat na rameni, když bude potřebovat. Její tatínek totiž zemřel už dávno. Má sice manžela PETRA ČADKA (38), ale ten jí rodičovskou lásku nahradit nemůže.

Je na čase pořídit si miminko?

„Držely jsme se za ruce do tvého posledního nadechnutí a já na tebe myslím s každým svým nadechnutím. Myslím a miluji, tak snad se už teď držíte za ruku zase s tátou,“ doufá herečka. Bude ještě dlouho trvat, než se její bolest otupí. V tom by jí měl ale pomoci především její manžel. Možná je právě teď ten pravý čas na to, aby se pokusili o další miminko. To by jí mohlo vynahradit aktuální prázdnotu v jejím bolavém srdci, kterou po sobě zanechala maminčina smrt.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden