Můj kousek štěstí
Jitka Schneiderová: Opustila dalšího chlapa?
Jitka Schneiderová: Opustila dalšího chlapa?

Kam se poděl přítel herečky Jitky Schneiderové (45) Zlomila snad srdce i designerovi Lukášovi?

O herečce Jitce Schneiderové už dlouho nebylo slyšet. Naposledy jsme ji mohli vidět v taneční soutěži StarDance před dvěma lety.

Od té doby se jí nabídky příliš nehrnou a moc často nebývá vidět ani na večírcích. Mohlo by se zdát, že si herečka žije poklidným tichým životem v ústraní. Jenomže možná prožívá větší kotrmelce, než by kdo čekal a o kterých nikdo neví.

Na začátku roku 2017 představila svého nového přítele Lukáše. „Lukáš je designér, ale už víc neřeknu,“ řekla jediné o vysokém mladíkovi. Ten tenkrát nahradil jejího milence, majitele reklamní agentury Davida Císaře (43), kvůli kterému se rozvedla s hercem Davidem Švehlíkem (45).

Vypadala velmi zamilovaně a šťastně, jakoby konečně našla toho pravého, kterého už nikdy neopustí. Jenomže nyní se i nad tímto vztahem vznášejí otazníky.     Už dlouhé měsíce se Jitka se svým přítelem nikde neukázala.

I na premiéru filmu Prezident Blaník, která se konala před nedávnem, dorazila jen sama bez mužského doprovodu. Právě kino je přitom pro páry jako stvořené, takže kdo má partnera, přišel s ním. Kamarádka Schneiderové, herečka Aňa Geislerová (41) přivedla svého manžela Zdeňaka Janáčka (38) a herečka Tatiana Vilhelmová (39) si tam vyměňovala zamilované pohledy s přítelem, hercem Vojtěchem Dykem (32).

Herečka Jana Plodková (36) zase přišla ruku v ruce s partnerem Filipem Žilkou (40). Snad žádná ze slavných dam nenechala svého druha doma. Jen Jitka Schneiderová stála na afterparty osaměle se sklenicí piva.

Navíc zatímco pánové přišli v obleku a dámy v elegantních šatech, jindy vymóděná Schneiderová teď jakoby pustila fintění k vodě. V teniskách a teplákové soupravě působila dojmem, že si spíše odskočila z fitka.

Nemá se snad už pro koho parádit? Odzvonilo i jejímu vztahu s Lukášem? Vždyť dosud ji přítel vždy všude věrně doprovázel. Například na loňském festivalu ve Varech spolu vrkali jako dvě hrdličky. Vyměnila ho snad opět za nový objev? Nebo se karty obrátily a tentokrát dostala „kopačky“ ona?     Herečka Jitka Schneiderová se nikdy se svým soukromím nesvěřovala.

Příliš upovídaná vlastně není, ani když má něco říci o své práci. Před časem si měli stěžovat i jistí producenti, že na tiskové konferenci, kde měla propagovat nový film, mlčela. I kdyby se tedy v jejím životě událo něco tak zásadního, jako je rozchod s partnerem, jen těžko bychom se to od ní dozvěděli.

Jenomže časem se takové věci provalí samy. Například nyní máme už první indícii, která svědčí o tom, že Schneiderová s přítelem Lukášem už dávno nejsou nerozlučnou dvojicí. Zda se skutečně rozešli, ví nejlépe jen sama herečka.

Pokud je tomu ale skutečně tak, jistě to utajeno nezůstane. .

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz