Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Zase už si pořídila nového milence?

Temperamentní herečka a nejnověji i tanečnice má v sobě plápolající oheň. Každého muže, který by ji chtěl k sobě připoutat, čekají starosti, bezesné noci a možná i konzumace antidepresiv.

V poslední době se spekulovalo o tom, že se Jitka nebezpečně vine ke svému tanečnímu partnerovi Markovi Dědíkovi ze soutěže StarDance, ale jak se ukázalo, svůdná kráska má rozehranou ještě další partii.

Nedávno byla viděna s vysokým záhadným mužem, o kterém prozradila pouze to, že se jmenuje Lukáš. Povzbuzoval ji v taneční soutěži a objevil se po jejím boku také na filmovém festivalu v Karlových Varech.

V životě nestálé herečky se zřejmě zase už děje něco převratného. Manželovi Davidu Švehlíkovi utekla s milencem Davidem Císařem, ale ani tento vztah patrně nebude pevný v základech. Umělkyně s kočičíma očima má nejspíše políčeno na novou "oběť.

Kdoví, zda právě Jitčina pověstná přelétavost nebyla tím skutečným důvodem, proč talentovaná tanečnice nezvítězila ve StarDance. Tančila jako víla, ale hlasujícím divačkám se třeba nelíbil její soukromý život.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden