Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Zaučuje mladšího kolegu do tajů lásky

Mládenci, nebojte se mě, nekoušu, vzkazuje dorostu

O skutečném milostném životě Jitky Schneiderové se toho příliš neví, neboť křehká kráska patří do skupiny úzkostlivých tajnůstkářek. Zato o filmování pikantních scén se rozpovídala ochotně.

Scénář nového seriálu Anatomie života jí předepisuje postelové hrátky s mnohem mladším kolegou Alešem Petrášem (32). „Postelové scény jsou individuální, musíte si s tím kolegou sednout,“ nechala se slyšet herečka. „Já jsem měla s Alešem Petrášem to štěstí, že jsme se znali už ze seriálu Profesor T.


Aleš je výborný herec a myslím si, že i tu postel zahrál hezky,“ směje se Jitka. Za úsměvný lze označit fakt, že pro Petráše je toto erotické jiskření před kamerou jeho první. Proto byl rád, že kolegyni zná, uvítal i její smysl pro humor, s nímž komentovala ošemetnou situaci. Byl ostatně potřeba, protože sexuální radovánky se natáčely hned v úvodu.

Padla první klapka, my jsme se pozdravili, rovnou jsme se svlékli a šli do postele,“ usmívá se herec. Považuje to i za poselství pro mladé muže, jimž se líbí starší ženy. „Možná si uvědomí, že z nich nemusejí mít zbytečný respekt a trpět předem obavami, že je odmítnou,“ míní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden