Moje šťastná hvězda

Jméno milence Schneiderové konečně odhaleno!

Dělí je od sebe šest let

Zrzavá kráska JITKA SCHNEIDEROVÁ (43) byla v minulosti spojována s kdejakým mužem. Poslední rok však září zamilovaností a po jejím boku se objevuje jediný muž. Vysoký holohlavý a donedávna bezejmenný LUKÁŠ PITTER (36).

Herečka a jedna ze soutěžících taneční soutěže StarDance Jitka Schneiderová si své soukromí, zejména v posledních měsících, úzkostlivě hlídá. Nepochybně proto, že je po dlouhé době zase co tajit. Tato krásná žena je známá svou slabostí pro pohledné mladé muže.

A její poslední úlovek je pořádný kus. Minimálně, co se výšky týče. Herečka vypadá vedle Lukáše Pittera velmi spokojeně, nebýt však zvědavých novinářů, byl možná její poslední objev ještě hodně dlouho označován jako pan Neznámý. Schneiderová totiž dosud jakékoli podrobnosti o svém milenci odmítala pustit na veřejnost. Prozradila pouze jeho křestní jméno – Lukáš. Více však prozradit nechtěla. „O svém vztahu se nechci bavit,“ odbývala novináře ještě před pár dny.

Věk pro ni není překážkou

Je zjevné, že Pitter je o něco mladší než ona. Ostatně Jitka to svým komentářem sama potvrdila. „Mně to tak vůbec nepřipadá. Ani od něj jsem nikdy nezažila sebemenší náznak v duchu: ty jsi trošku starší než já,“ komentovala věkový rozdíl mezi ní a milencem s tím, že její mladší partner bude zřejmě v nitru starší a velmi inteligentní.

Na druhou stranu šest let je nic v porovnání s jinými věkově nerovnými páry z českého showbyznysu. Lukáš vystudoval Vysokou školu ekonomickou a v současné době podniká. Jeho jméno figuruje dokonce ve třech velmi významných firmách. Pitter je sice velmi úspěšným mužem, luxus a majetek mu ale nic moc neříkají. Podle našich informací totiž žije v docela obyčejném činžovním domě v Praze.

Díky němu mládne

Jak se zdá, herečka je po dlouhé době opět spokojená. Díky mladšímu milenci poznává nové věci a jeho styl života si velmi pochvaluje. Uvidíme, jak dlouho jí to vydrží. Další krach vztahu by totiž pro ni mohl být značně zničující.

Když se před více než dvěma lety rozváděla se svým hereckým kolegou DAVIDEM ŠVEHLÍKEM (43) kvůli své nevěře, tvrdila, že je to pro ni životní prohra a velmi se za rozpad rodiny styděla. Nezbývá než doufat, že Lukáš je opravdu tím pravým, s nímž pozná funkční vztah. A kdoví, třeba si ještě pořídí dalšího potomka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden