Můj kousek štěstí

Jsou opravdu jen přátelé?

Mají k sobě blízko

Když se řekne nejkrásnější pár televize Nova, každému se jistě vybaví Lucie Borhyová a Ray Koranteng. Televizní noviny spolu moderují už 15 let. Bydlí jen pár metrů od sebe a při nedávných Slavících se k sobě podezřele měli.

Rodí se snad nová televizní láska?Není to tak dlouho, co zůstala krásná Lucie Borhyová na ocet. Jí i maličkou Lindu opustil rozpustilý sporťák z Novy Michal Hrdlička (26), stejně jako před lety otec jejího prvního dítěte, dnes už sedmiletého školáka Lukase, Řek Papadakis.

Přesto, že je krásná a žádaná, na muže prostě štěstí nemá. Možná proto, že toho pravého potkala už před lety. Nejvěrnějším přítelem, který stojí vždy po jejím boku a neváhá pomoci v tu pravou chvíli, je už víc než 16 let moderátor Ray Koranteng.

Každý, kdo sleduje televizní noviny, se o tom mohl před nedávnem přesvědčit na vlastní oči. Po drsném rozchodu Borhyové s Hrdličkou se museli všichni tři setkat ve studiu. Lucie nemohla skrýt smutek, Ray zase zášť vůči nezodpovědnému sporťákovi.

Doslova ho probodával pohledem a světu tak dal najevo, na čí stranu se přiklání.Byl to jen prodavačRay, jehož exotický vzhled uchvátil televizní diváky už před mnoha lety, je už dnes profesionální moderátorskou stálicí.

Málokdo však tuší, že je ve skutečnosti jen obyčejný vyučený prodavač! Maturitu si dodělal teprve nedávno. Na Nově začínal jako sporťák, od roku 1999 už s Borhyovou moderuje hlavní zpravodajskou relaci.

Své české mamince se narodil už u nás, jeho tatínek však pochází z Ghany. Ženil se už ve svých dvaceti a krátce nato se mu narodila první ze tří dcer, které už je dnes 19 a žije ve Finsku. Nejmladší dcerka je jen o pár měsíců mladší než Linda Hrdličková, a to je další věc, která slavný novácký pár spojuje.

Manželství Raye Korantenga a jeho ženy Moniky (43), která pracovala dříve v konkurenční televizi Prima jako produkční, není ale ideální. Před čtyřmi lety se totiž provalila moderátorova nevěra. Plaché tmavovlásce Monice Korantengové tehdy konkurovala o mnoho let mladší blondýna, kvůli které moderátor dokonce na čas opustil rodinu! Na Nově se tehdy proslýchalo, že aférka se sexy spolužačkou Lenkou byla pouze pověstným vrcholkem ledovce.

Pasovali by k soběMusí být skutečně těžké sedět celé roky vedle krásné blond Borhyové, obzvláště ve chvílích, kdy potřebuje oporu. Možná je teď pravá chvíle na to, aby Ray konečně sdělil své dlouholeté kolegyni to, co k ní ve skutečnosti cítí.

Vždyť jsou spolu v práci téměř každý den a znají se proto dokonale. Vídají se i ve svém volném čase! Málokdo totiž ví, že bydlí v Březiněvsi za Prahou jen pár metrů od sebe! To, že se spolu objevili na legendárních padesátých Slavících, kam dorazil i Mistr Karel Gott, a zářili jako dokonalý zamilovaný pár, není také vůbec výjimkou.

Na společenských akcích se bok po boku objevují docela často a vzájemné sympatie rozhodně neskrývají. Kdo by je neznal, měl by je jistě za šťastný pár! Stane se tato vize skutečností?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden