Moje šťastná hvězda

K nevěře se Jana Švandová sama otevřeně přiznala

Na první pohled vypadá JANA ŠVANDOVÁ (75) jako spořádá žena a milující manželka. Přesto i ona několikrát „ujela“.


Dnes je Jana Švandová (75), která nyní září v seriálu ZOO, šťastně vdaná za developera Pavla Satoria (73) a jen málokdo by věřil tomu, že v minulosti bývala hodně divoká.


A vlastně se nejspíš nelze ani divit. Švandová je i ve svém věku velice krásná žena a před lety jí muži leželi u nohou. Přesto mnohé lidi překvapilo, když se svěřila, že se za svůj život dopustila nevěry.


Až třetí manžel je ten pravý.

Nebyla spokojená

„Ano, byla jsem nevěrná. Člověk je nevěrný, když to ve vztahu neklape, nesplňuje jeho očekávání,“ prozradila herečka v roce 2011 s tím, že si tuto situaci sama prožila. Zároveň také dodala, že ona je ten typ člověka, který nedokáže úlet držet v tajnosti, a ke všemu se přizná.

Ke svému přešlapu se tehdejšímu partnerovi doznala po dvou měsících. Jejím milencem ale podle jejích slov nebyl nikdo z hereckých kolegů. O tom, že Švandová nezůstane ve vztahu s někým, s kým není šťastná, svědčí i fakt, že se za svůj život vdala celkem třikrát.

Jejímu kouzlu tehdy nešlo zkrátka odolat.

Třikrát se vdala

V kuloárech se navíc šušká, že herečka v minulosti muže často střídala. Jejím prvním manželem byl plastický chirurg Hubert Topinka, kterému porodila syna Huberta (44).

Jejím druhým mužem se pak stal filmový producent Oldřich Mach (78). Zkrotit ji ale dokázal až její třetí životní partner. Otázkou ale zůstává, zdali i jemu byla herečka nevěrná. O tom se však bavit vůbec nechce...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden