Můj kousek štěstí

Ewa Farna chce pokořit StarDance?

Účastí zabije dvě mouchy jednou ranou.

Možná trochu panikaří. Matce dvou dětí je, jak to tak vypadá, možná líto, že loni spadla z prvního místa Českého slavíka v roce 2021.

Už se zřejmě viděla, že bude vrcholek ankety okupovat roky, ale Lucie Bílá (56) ji vyvedla z omylu. Ale Ewa Farna (29) to tak nenechá. A půjde na to od lesa.

Je jí jasné, že pro zlato v nejprestižnější anketě nestačí jen krásně zpívat. Proto údajně vážně uvažuje o své účasti v letošní taneční soutěži celebrit StarDance. Zatím se jasně nevyjádřila, ale její poznámka o tom, že nacvičuje nové choreografie a tanec, je dostatečně výmluvná.

Přestože ji maskovala potřebou být připravena na koncert v O2 areně, ten se ovšem koná až v říjnu. Zlí jazykové navíc tvrdí, že Ewa chce do taneční soutěže z ryze osobních důvodů.

Chobot si prý cení, že si ho vzala s jeho příjmením.

Jen velmi pomalu se zbavuje kil po druhém porodu a doufá, že StarDance pro ni bude v tomto ohledu velkou motivací. Nadměrná kyprost může totiž zároveň ohrozit vztah s manželem Martinem Chobotem (33) a zpěvačka rozhodně nehodlá dopustit, aby syn Artur (3) a desetiměsíční dcera Ella přišli o úplnou a šťastnou rodinu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden