Můj čas na kafíčko

Kam utíká hvězda Ordinace Jirešová před rozvodem?

V rozvodovém řízení je hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (38)! Jenže se to už dlouho protahuje, protože prý nemá na rozvod vůbec čas! Podle známých se věnuje spíš plánování exotické dovolené, než hádkám s bývalým.

Nejradši by se totiž sbalila a odjela někam do Afriky nebo na Blízký východ, jenže její rodina se o ni bojí. Přitom by měla řešit mnohem důležitější věci, než je vybírání letní dovolené. Leda že by v nějaké vzdálené exotické zemi, blízko slunce a vrcholků hor, chtěla v klidu přemýšlet nad nepovedeným manželstvím.

Na rozvod nemá čas

Už začátkem roku se Jirešová rozhodla podat žádost o rozvod. S manželem Viktorem Dykem (47) už stejně nežila několik měsíců! „Oba jsme to po dohodě spolu zkoušeli znovu zkusit. Neříkám nikdy, že je něco definitivní, ale v současné době je nám oběma dobře tak, jak to je,“ vysvětluje herečka. Podala snad žádost o rozvod ve stavu rozčilení a je možné, že se k Dykovi třeba ještě za nějaký čas vrátí? Rozvod ale naštěstí nebude problém, protože spolu nemají žádné děti. Dceru Sofii (9) má z prvního vztahu. Otázkou ale zůstává, s kým počne své vytoužené druhé dítě.

V seriálu je Ivana šťastně zamilovana

Kdo bude otcem?

V Ordinaci hraje už podruhé těhotnou barmanku Lucii, která se svým seriálovým manželem Michalem Novotným (37) alias doktorem Darkem Vágnerem očekává společného potomka. A jak to má ve skutečnosti? Prý velmi touží mít druhé dítě i v reálném životě. Ale má s kým? Proslýchá se, že má nového a stále tajného přítele, do kterého je zamilovaná až po uši. Dokonce ho seznámila i se svou dcerkou Sofií. Je to vážné? Může být onen tajný milenec potenciální otec jejího dalšího dítěte? Nebo jde jen o krátkou epizodu? Za dva roky už jí bude čtyřicet a tak pokud chce skutečně znovu zakotvit a zplodit ještě jednoho potomka, má nejvyšší čas. Jenom aby zas nenaletěla stejnému nevěrníkovi, jakým byl i její bývalý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden