Moje šťastná hvězda

Kamil Střihavka málem přišel o peníze

Risk se nakonec vyplatil

Už dlouhých třicet let žije KAMIL STŘIHAVKA (51) ve spokojeném manželství s partnerkou EVOU. Tehdy hrál v baru, kam ona dorazila se svými přáteli, a podle jeho slov to byla láska na první pohled. „Měla takovej šmrnc,“ vzpomíná zpěvák.

„Líbilo se mi, jak se smála, jak se prezentovala.“ V přestávkách mezi hraním se tedy osmělil a svou osudovou ženu oslovil. „Věděl jsem, že nemám moc času, tak jsem ji rovnou pozval na rande,“ směje se dnes zpěvák.

Očividně všechno zafungovalo, jak mělo, a dvojice je od té doby spolu. Na svůj instinkt Kamil sází i co se týče práce. Když se coby autor a režisér pouštěl do hry s názvem Tolik hlav, která se hraje v Baráčnické rychtě, řada lidí se ho snažila odradit.

On se však nenechal a 27. dubna slaví už roční výročí velmi úspěšného představení, které je pro něj prý výjimečnou událostí. „Já tam dělám v podstatě všechno,“ prozrazuje s tím, že se také občas zhostí role oponáře nebo trhače lístků a někdy i zaskakuje v šatně.

Domů ke své ženě se pak vždy vrací s krásným pocitem, že jeho srdeční záležitost sklízí u diváků úspěch. Kdyby ale dal na rady všech pochybovačů, přišel by o slušný výdělek z úspěšného představení. Zariskovat se tedy občas vyplatí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden