Moje sladké tajemství

Kápne Michaela Pecháčková konečně božskou?

Vypadá to, že představitelka Sid ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková (20) konečně přiznala pravdu. Už delší dobu se šušká, že má blízko ke kolegovi Šimonu Bilinovi (28) i v soukromém životě. Fotky z poslední doby mluví za vše. Je to ten pravý?

Role, v nichž herci hrají partnery, je často dokážou sblížit i v reálném životě. Michaela Pecháčková (20) tvoří na obrazovce pár s Šimonem Bilinou (28) a vypadá to, že pomyslná jiskra opravdu přeskočila.

Našla v Bilinovi konečně toho pravého?

„Co se škádlívá, to se rádo mívá,“ napsala nedávno blondýnka na svůj profil na sociálních sítích a vše doplnila velmi výmluvnými momentkami právě se sexy kolegou. Už delší dobu se proslýchá, že po něm pokukuje a on na její signály slyší.

Sluší jim to, jen co je pravda.

Byl tu ale jeden problém, a to ten, že měl Bilina ještě před pár měsíci přítelkyni Hanu Drozdovou (31). S tou se ale nečekaně rozešel, a dokonce se objevily i spekulace, že by se za rozchodem mohla skrývat náklonnost k Pecháčkové.

Ať to bylo tehdy jakkoli, fanoušci sympatické dvojice se už nemůžou dočkat, až konečně kápnou božskou, a nutno podotknout, že my v redakci také. Teď je jen otázka, zda se na scéně neobjeví ještě nějaká jiná slečna, protože na Šimona se ženy lepí jako vosy na bonbon.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden