Moje sladké tajemství

Karel Gott: Dobrým rodinným vztahům je konec!

Jeho blízcí jako by pro něj už vůbec nebyli důležití!

Slavný český zpěvák Karel Gott (78) v poslední době přišel o spoustu svých přátel, ale kromě toho se mu pokazili i vztahy v rodině, na kterých si vždy zakládal. O tom, že u nich doma není něco v pořádku se spekuluje už dlouho a všechny šipky směřují na jeho milovanou manželku Ivanu Gottovou (41), která prý ovládá celý jeho život.

Poslušný beránek

On tak pod jejím vlivem dělá věci, které všem jeho známým vyráží dech. A to i jeho dcerám Dominice (44) a Lucii (29). Rodinná idylka, kterou si udržovali tolik let najednou jakoby zmizela a mistr na své dcery zapomněl.

Kromě toho, že se nestýkají, prý se svému otci ani nemohou dovolat. Čím však nejvíce zklamal byla jeho děkovná řeč na slavících, kterou měl pečlivě připravenou. Poděkoval snad všem, kromě dvou nejstarších dcer.

Proč se o nich ani nezmínil?

Opravdu ho Ivana tak ovládla? Proč se změnil? To pro holky musela být velká rána. Ačkoli jsou prý obě skromné a po svém otci nikdy nic nechtěli, vždy tu pro ně byl, ale v poslední době je to jinak.

Karel byl vždy milý a přátelský, ale teď je úplně jiný. Proč se věnuje jen své rodině, se kterou žije a ostatní, jako by pro něj ani neexistovali?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden