Moje šťastná hvězda

Karel Heřmánek: DRSNÁ VÁLKA MEZI OTCEM A SYNEM

Herec KAREL HEŘMÁNEK (70) přiznal, že před lety měl se svým synem KARLEM (29) obrovské problémy! Téměř denně se hádali, a dokonce se spolu údajně nějaký čas vůbec nebavili. Co se mezi nimi stalo tak vážného?

Jeho syn Karel Heřmánek mladší chtěl být už odmala hercem. Miloval filmy, a když viděl, jak jsou jeho rodiče slavní, byl pevně rozhodnutý je následovat. To ale ještě netušil, jak moc mu rodiče cestu ke splnění snu budou ztěžovat! Nedávno totiž v televizi přiznal, že otec se mu snažil jeho snahu o to, stát se hercem, rozmluvit.

Karel Heřmánek: Takovou reakci rodičů nečekal

Takovou reakci nečekal

Když otci a matce HANĚ HEŘMÁNKOVÉ (55) oznámil, že bude skládat zkoušky na DAMU, obával se možné reakce, ale tohle nečekal. Hlavně otec začal neskutečně vyšilovat! Snažil se mu jeho rozhodnutí vymluvit, protože věděl, jak moc je těžké se v dnešní době uživit jako herec. Maminka raději nic nekomentovala. Ale přece jen se nakonec postavila na synovu stranu. Když chce být hercem, tak ať udělá, po čem touží.

Podvod na rodiče

Heřmánek mladší musel nakonec svému otci slíbit, že na DAMU nepůjde. Jenže když došlo na věc, sice si podal přihlášku na práva, ale zároveň i na vytouženou školu. A tak šel k talentovým zkouškám potají, a co víc, přijali ho. Když se to Karel Heřmánek starší dozvěděl, zuřil.

Dodneška mu nemůže odpustit

„Táta se se mnou nebavil,“ přiznal popravdě jeho syn. Dodnes mu údajně nemůže tento jeho podvod s přihláškami odpustit. Slavný herec si do poslední chvíle myslel, že ze syna bude mít právníka, ale to mu nevyšlo. Když na to mezi nimi dnes přijde řeč, vždycky se kvůli tomu pohádají. Alespoň to tvrdí rodinný přítel. Na druhé straně Heřmánek starší může být na svého syna pyšný. Dokáže se totiž jako herec uživit. Nejenže hraje v divadle, ale i v seriálech. A dokonce bez toho, aniž by mu musel otec jakožto uznávaný herec zařizovat nějakou protekci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden