Moje šťastná hvězda

Leona Machálková: DALŠÍ LÁSKA VE ZPĚVAČČINĚ ŽIVOTĚ?

Jako kdyby chytla druhou mízu! LEONA MACHÁLKOVÁ (50) vypadá v současnosti snad nejlépe za dobu své dosavadní kariéry. Je to díky novému muži, který jí vlil krev do žil?

Zatímco dřív byla tak trochu za tuctovou blondýnku, tak v poslední době vypadá jako královna. Nový kratší sestřih jí sedne víc než dlouhá blonďatá hříva a k tomu se pyšní výstavní figurou. Zkrátka zpěvačka je najednou neskutečně sexy.

Podlehla módě zajíců?

Ačkoli je sama ve věku, kdy mnoho žen na svůj vzhled zbytečně rezignuje, protože si řeknou, že jsou už staré na nějakou větší péči, Leona taková není. Mnoho žen jde ale takhle do sebe kvůli novému chlapovi! Je tohle i případ Leony Machálkové? Po tolika letech samoty by si to rozhodně zasloužila. Zpěvačka totiž od rozchodu s dnes již zesnulým architektem BOŘKEM ŠÍPKEM (†66) o pořádného chlap ani nezavadila.

Tom Robin, Leona Machálková

Podlehla módě zajíců?

Stojí tedy za jejím lepším a sexy já nějaký muž? Podle všeho ano, a dokonce se má jednat o nějakého zajíčka. Ty nejsou u starších žen tabu. Svoje by mohla vyprávět třeba HANA GREGOROVÁ (65), která má přítele mladšího o více než třicet let! A podobným směrem se podle některých informací měla vydat i Machálková. Šušká se, že jí dělá společnost vysportovaný krasavec kolem třicítky! Zpěvačka se s ním ale nikde neukazuje. A není divu, ještě by se jí ho nějaká mlsná kolegyně pokusila přebrat! Tuto informaci se naší redakci nepodařilo ověřit, takže pravdu zná jenom Leona. Pokud by to ale tak bylo, zpěvačka by vyhrála bingo. Mít diskrétního milence, který se necpe do popředí a nepotřebuje si na slavnější partnerce honit ego, je opravdu výhra. O to víc, pokud vypadá k světu a v ženě dokáže probudit novou vášeň.

Byla spíš na starší

Co se vkusu ohledně mužů týče, zpěvačka vždy preferovala spíše starší muže s životními zkušenostmi. Jenomže teď došla do věku, kdy už sama něco zažila, a tak se nemusí upínat na někoho, kdo ji bude inspirovat a ke komu může vzhlížet. Machálková se také netají, že kdyby poznala dalšího osudového a zajímavého muže, šla by s ním klidně až na konec světa. Jenomže je zároveň pořádně vybíravá. Se správným mužem v ní musí vzplanout jiskra. „Takže realita je taková, že zatímco muži křešou, já nevzplanu,“ tvrdila ještě minulý rok. Dnes už může být realita úplně jiná!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden