Můj čas na kafíčko

Kariéra místo rodiny? Úspěch zamotal Holišové hlavu!

Když jde o rodinu, mají to úspěšné krásky těžké. Hvězda tváře Hana Holišová (36) o tom ví své. Místo toho, aby už ve svém věku plánovala svatbu a děti, rozjíždí kariéru zpěvačky a herečky. Proč? Není snad přítel Tomáš Smička (29) ten pravý?

Vítězství Hany Holišové (36) v úspěšné televizní show Tvoje tvář má známý hlas ji vystřelilo na výsluní slávy a popularity. Jenže kromě talentu má Hanka ještě jedno velké plus: A to, že je krásná! Muži po ní šílí a ženy jí závidí. Ještě před rokem ji téměř nikdo neznal, jen ti, co zarytě sledují nekonečný seriál Ulice. Ale tam hrála tak nevýraznou ženu, že nikoho nezaujala. Teď je její svět vzhůru nohama. Díky Tváři se proměnila v sexbombu s obrovským talentem pro zpěv. Dostává jednu nabídku  herecké role za druhou. Ale všechno má i své stinné stránky. Proč o svém mladším příteli se s nikým nechce bavit a ve společnosti se od něj raději drží dál?

Soutěž Tvoje tvář má známý hlas jí změnila život!

Odsouvá mateřství kvůli kariéře?

Má na svém kontě desítky úspěšných rolí, tou poslední je role královny Elišky v letním muzikálu Noc na Karlštejně znovu na Karlštejně, který se hraje přímo v romantickém hradu a roli přebrala po slavné Haně Brejchové. Jenže zatímco jedna nabídka stíhá druhou, Hanka má akorát tak věk na to, aby pomalu začala zakládat rodinu. To si myslí i její matka Hana Horká (52), která se na roli babičky neuvěřitelně těší. Je snad kariéra pro Hanu Holišovou přednější? Nebo má pocit, že dosud nenašla toho pravého? „Není to tak, že dělám jen kariéru a odsouvám mateřství na druhou kolej,“ hájí se herečka. Zřejmě nemá čas na to, aby se chvíli zastavila. Celé léto hraje v muzikálu a po prázdninách opět začne natáčet Ulici. Probíhají i jednání s Novou ohledně jejího dalšího učinkování v chystané druhé řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas, což by znamenalo další měsíce tvrdých příprav a tréningů. Co když ale dojde jejímu mladšímu příteli Tomáši Smičkovi (29) trpělivost?

Je s ní její přítel kvůli mediální slávě?

Proč se od partnera drží dál?

Vypadalo to na lásku až za hrob, jenže teď se zdá, že se blýská na horší časy. Možná ale ne tak vinou herečky, ale jejího tanečníka Tomáše. Před ní totiž chodil se zpěvačkou Kamilou Nývltovou (27), s níž se před kamerami předváděl, kde se dalo. Neustále se objímali a bylo vidět, že si pozornost médií Tomáš užívá. Jenže po čase možná zjistil, že s málo známou zpěvačkou díru do světa neudělá. A tak začal hledat o pár stupínků výš. Až natrefil na krásnou Hanku Holišovou. Jenže tady trochu narazil. Herečka totiž není ten typ, co by se před kamerami rád předváděl. Má ráda své soukromí a pózování před fotografy jí moc nejde. Na což doplácí hlavně její o šest let mladší přítel, který by byl po jejím boku viděn rád a častěji. Hanka se totiž  na významných společenských akcích vždycky raději nechá vyfotit sama. Proč? Boj se snad, že by se Tomáš před novináři rozmluvil o jejich soukromí? A o to ona vůbec nestojí. Možná je to i ten pravý důvod, proč Hanka zatím na rodinu nepomýšlí. Čeká snad na partnera, který bude projevovat větší zájem o ni než o mediální slávu?

Z puťky vyrostla svůdnice.

Najde novou lásku na Karlštejně?

Že je o Holišovou zájem ve všech směrech, je nezpochybnitelné. Jenže herecký a muzikálový svět je nebezpečný. S Tomášem se dala dohromady právě při trénincích úspěšného muzikálu Mamma Mia!, kde hráli milenecký pár. Teď, v muzikálu Noc na Karlštejně znovu na Karlštejně, hraje po boku Daniela Bambase (36), který představuje Karla IV. A její Tomáš hraje roli pana Peška, královského šenka, kterého hrál Jaromír Hanzlík (68) A jak všichni víme, velké lásky vznikají často při společné práci. Oblíbený herec Daniel Bambas hraje v Ordinaci v růžové zahradě syna ředitele nemocnice Štěpána Hejduka v podání Pavla Kikinčuka (56). Nebyli by snad ti dva přímo ideální pár? Nikdo z nich by si nemohl myslet, že s tím druhým chodí jen pro slávu nebo peníze. Ale pokud není herečka ochotna obětovat ani kousek své kariéry kvůli plánování rodiny, nemá pro ni smysl poohlížet se po jiném. Snad jen kdyby se skutečně zamilovala. Pak by její srdce jistě směřovalo jinam než jen k milované práci. „Neumím si představit, že by práce pro mě byla víc než láska,“ nechala se nedávno slyšet při jednom z rozhovorů. Zdá se, že ale skutečnou lásku nejspíš ještě nenašla.

Je na obzoru další láska s krásným a slavným mužem?

Uvidíme ji znovu v další řádě Tváře?

Jako jediná ze soutěžících z první řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas se ukázala nejen jako sexy dračice, která skvěle zahrála Beyoncé (34), ale i jako zpěvačka, která z fleku vystřihne Edith Piaf (+47), ale i tanečnice, směle konkurující Michaelu Jacksonovi (+50). První řadu vyhrála a tak tvůrci pořadu chtějí, aby soutěžila i v druhé řadě, jako v horká favoritka. Pokud jednání dopadnou dobře, čeká ji další tři měsíce plné potu, dřiny a odříkání. Hanka dobře ví, že taková nabídka se 23 neodmítá. Jak se rozhodne?  Objeví se na podzim na obrazovce po boku herečky Ivany Jirešové (39), zpěváka Romana Vojtka (44) a Davida Gránského (24) či Anny Slováčkové (20), dcery Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73)?

Její proměny byly fascinující!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden