Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová: Muži ji odmítají!

Mohlo by se zdát, že tak atraktivní dáma, jako je herečka Kateřina Brožová (51), dlouho sama nebude. Po nedávném rozchodu navíc dělá všechno proto, aby našla novou lásku. Chytá se každé příležitosti k seznámení.

V rádiu si dala dokonce nenápadný inzerát. „Takže, kde jste vy ideální, haló!“ zvolala v živém vysílání během rozhovoru. To by v tom byl čert, aby taková výzva nezabrala. Pánové se teď musí předbíhat, aby získali její srdce, řekl by si asi každý.

Leč Brožová je stále bez úspěchu. Setkábá se s nezájmem a zažívá zklamání. Jako například když před nedávnem, když jakýsi muž nanšel její peněženku, kterou ztratila na jednom pražském parkovišti. Odnesl ji na policii a ona si ji tam vyzvedla.

"Chtěla jsem se s tím pánem setkat, ale zatím to nevyšlo," svěřila se. Možná si to představovala tak, že jinoch s peněženkou zazvoní u jejích dveří, ona ho pozve na kávu a dortíček a osudově to mezi nimi zajiskří.

Jenomže tohle se nestalo. Napsala mu prý alespoň poděkování prostřednictvím SMS zprávy a zřejmě doufá, že jí odpoví. Co když to byl nějaký charismatický muž, se kterým by si padla do oka? Proč si nechávat protéct štěstí mezi prsty.

Zatím se ale Kateřině nedaří. Chce to čas! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden