Můj kousek štěstí

Kateřina Kristelová: Peklo na dovolené

Je to pár dní zpět, co se moderátorka Kateřina Kristelová (38) chlubila, že si se svým přítelem, fotbalistou Tomášem Řepkou (44) užívá další luxusní dovolenou. Opravdu to byla taková idylka? Tentokrát se vydali na okružní plavbu lodí, která brázdí Středozemní moře.

Internet zásobovala fotografiemi z honosné paluby. Tu se ukázala u lodního bazénu, tu u baru, v sále s živou hudbou nebo třeba u delikates v jídelně. I když tentokrát na fotografiích figurovala sama bez Řepky, protože ten se pravděpodobně zalekl soudů, které má kvůli jeho průšvihům a už nechtěl tolik provokovat.

Podle komentářů Kristelové je ale jasné, že je na lodi právě s ním. „Je pro mě největším relaxem koukat na bouřící moře, v ruce mít skleničku vína, číst si severské detektivky… a užívat si mojí lásky. Ta mě hřeje dost,“ zněla jedna z nich.

Kristelová se snažila jako vždy navodit dojem, že navzdory popotahování se zákonem s fotbalistou žije ráj na zemi. Co se ale skrývá za tímto pozlátkem? Není to ale asi zdaleka tak idylické, jak by se mohlo zdát.

Doneslo se k nám, že výlet ve lekém stylu nejspíš značně kazily Řepkovy nevolnosti. Fotbalista totiž trpí "mořskou nemocí". Vstoupit na nějaké plavidlo, které by se mělo houpat ve vlnách, bylo pro něho vždy něco nepředstavitelného a proto se tomu celý život vyhýbal.

Sám se jednou nechal slyšet, že na loď ho nikdo nedostane. Dokud ovšem nepadnul do spárů Kristelové. Ta ho zřejmě postavila před hotovou věc a Řepka, který je pravděpodobně zvyklý skákat, jak ona píská, nedokázal říci ne.

Vždyť co by pro svou drahou přítelkyni neudělal. Vydal se tedy na loď, na které musí zůstat ve dne, v noci bez možností úniku. Možná ho Kristelová ukonejšika tím, že na velké lodi není kývání tak silné.

Jenomže lidé s choulostivým žaludkem cítí každou vlnku. Možná i právě proto Řepka chyběl na fotkách. Nejspíš byl celý zelený v obličeji a celou plavbu trávil zavřený v kajutě, zatímco Kristelová byla na lodi opuštěná jako kůl v plotě.

Což je věc, kterou moderátorka těžce snáší. "Jsem klasický sdíleč. Potřebuji se totiž neustále s někým konfrontovat a říkat mu o svých emocíc," nechala se slyšet. Hlavně, že fotografie na internetu vypadají dostatečně provokativně.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden