Moje šťastná hvězda

Kateřina Ktistelová, Vlaďka Erbová: Ze soukromé války je už hloupá veřejná fraška

Od doby, co tvoří KATEŘINA KRISTELOVÁ (38) pár s TOMÁŠEM ŘEPKOU (44) neustále má potřebu světu ukazovat, jak moc je v současné době spokojená. Proč jí to ale mnozí nevěří?

První skutečnost, která nehraje do moderátorčiných karet, je to, že dokolečka tvrdí, jak jí vadí přílišná pozornost a to, jak jí a jejího miláčka mají potřebu všichni včetně médií až přehnaně řešit. Přitom k tomu, aby byla médii i širokou veřejností propírána, sama dává obrovský podnět. Své sociální sítě hojně zásobuje snímky ze soukromí. Navíc dělá pravý opak toho, čím se neustále ohání. Ještě loni v dubnu poskytla rozhovor, v němž nešetřila kritikou na slavné páry, které se spolu často objevují na společenských událostech za přítomnosti médií. „Rozhodli jsme se nejít právě tou cestou, té laciné prostituce, kdy ty páry chodí spolu na akce,“ vysvětlovala tehdy, proč ji na pre zentaci nového parfému její milý nedoprovází.

Káže vodu, pije víno

Nešetřila ani ty, kteří si často na sociální síť vystavují své zamilované snímky. „Fakt se vysmívám těm lidem, jak se často fotí a mají pocit, že je to razítko té lásky. Dřív jsem měla potřebu to dělat, dneska už nikomu nic dokazovat nemusím,“ rozpovídala se moderátorka s tím, že něco takového ona udělala pouze jednou jedinkrát, a navíc až po čtyřech letech. „Na té fotce není ani pořádně vidět. Je focený zezadu,“ chlubí se Kateřina, která si ale zřejmě vůbec nevidí do pusy. Právě od tohoto jejího prohlášení na jejím profilu přistálo tolik zaláskovaných fotek s Řepkou, že by se jeden ani nedopočítal.

Kateřina Kristelová, Tomáš Řepka: Její profil je plný takových snímků.

Chce lepší zítřky

Legrační na tom všem také je, že Kristelová je za den schopná na síť vložit až 40 příspěvků, v nichž se chlubí, jak byla s Tomášem na horách, kde povečeřeli, jak relaxovali... A v každém příspěvku neopomene někomu či za něco poděkovat. Díky posílá i svým největším nepřátelům. Čeho tím chce silikonová blondýna docílit? Podle odbornice zabývající se ezoterickou se jedná o novou duchovní metodu, jejímž prostřednictvím si Kristelová snaží přeprogramovat mysl, aby svět vnímala pozitivněji. Jednoduše řečeno, čím častěji bude děkovat i za ty největší banality, tím lépe by se jí v budoucnu mělo dařit. Znamená to tedy, že její současná prezentace štěstí je jen pouhé divadlo? Vše nasvědčuje tomu, že ano!

Nepochopitelné útoky

Kdyby totiž byla tak spokojená, jak se pořád chlubí, měla by snad zapotřebí se snižovat k tak ubohému kroku, který nedávno předvedla? Kateřina totiž na síť vystavila video, v němž se s Řepkou navážejí do jeho expartnerky VLAĎKY ERBOVÉ (36). „Půjdeme do kriminálu, lásko. Oba. Ty za podvody a sexuální obtěžování,“ baví se Kristelová s Řepkou v reakci na nedávnou kauzu, během které byli obviněni z toho, že Erbové založili falešný inzerát na stránkách s eskortem. Samotná Erbová na to nijak nereagovala a ukázala jim tak, že má na rozdíl od nich mnohem větší důstojnost.

Vlaďka Erbová: Přestože si jich Vlaďka nevšímá, mají potřebu se do ní navážet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden