Můj čas na kafíčko

Kde jsi, pane Božský? Netrpělivě čekám!

Hvězda seriálu Ulice Hana Holišová (43) je krásná, úspěšná, inteligentní, ale v lásce má celý život tolik smůly.

Přestože si svůj soukromý život střeží jako oko v hlavě, z nedávného rozhovoru je patrné, že je bez partnera. Kdy konečně potká muže, se kterým bude šťastná, a třeba s ním i založí vytouženou rodinu?

Tomáš Smička (36).

Skončila bohužel znovu sama

Hana Holišová a odhalování soukromí v rozhovorech, to prostě nikdy nešlo dohromady. S redaktory sice mluví, ale jakmile zabrousí na osobní život, odpovědi bývají strohé a neurčité. Obdobně tomu je i v případě, že se někdo snaží zjistit, o jakého muže by vlastně herečka měla zájem.

Přesně ví, koho chce

Nedávno prozradila, že je pro ni důležité jen to, aby mu nevadilo, co dělá za práci, a aby měl hezký úsměv. Takových mužů je jistě spousta, a je až zarážející, že žádného takového nemá po boku.

Naposledy Holišová přiznala, že je zadaná, před dvěma lety. Tehdy dokonce i odhalila, že miluje muže, který není z branže. Možná ale právě to byl problém, proč jim to nevyšlo.

S tanečníkem jí to zkrátka neklaplo

Pravda ale je, že v minulosti to zkoušela i s kolegy ze showbyznysu. A přestože s nimi strávila několik příjemných let, na konci byl vždy bolestný rozchod plný slz a bezesných nocí. Před lety chodila s tanečníkem Tomášem Smičkou (36), kterého dokonce milovala tak moc, že s ním obrážela společenské akce.

Kdekoli se objevili, působili jako zamilované hrdličky, kterým ke štěstí vůbec nic neschází. O to překvapivější bylo, když v roce 2017 vyšlo najevo, že se zamilovaný pár rozpadl.

Ani herec nebyl ten pravý

Herečka v minulosti strávila několik let také po boku herce Václava Lišky (42). Bohužel ani s tímto mužem to nevyšlo podle Haniných představ. Paradoxní je, že jak Smička, tak i Liška v dalších vztazích to pravé štěstí poznali.

A oba založili také rodiny, tedy dobrali se něčeho, co zatím ve svém životě Holišová nezažila. Herečka se ale nevzdává a věří, že ty nejzamilovanější roky svého života má ještě před sebou.

Biologické hodiny jí sice bijí na poplach, ale zdobí ji mladistvý vzhled, a navíc je její inspirací otec. „Tatínek je mi v tomhle ohledu vzorem, neřeší věk, má rád život, a i když to není vždycky jen pohoda, jde s optimismem dál,“ dodala herečka, jejímuž otci je již dvaadevadesát let. A to je skutečně požehnaný věk.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden