Můj čas na kafíčko

Kdo bude hereččiným novým partnerem?

Najde si Ilona Svobodová (62) nového partnera v seriálu Ulice?

Sympatická herečka ze seriálu Ulice Ilona Svobodová (62) je podle svých slov znovu připravena se zamilovat. A to i přesto, že v posledních letech přišla o dva muže, které moc milovala. Srdce má ale otevřené a věří, že ještě nějakého fajn chlapa potká. Kdo by to mohl být?

Ukazuje, jak moc je silná

Opravdu je obdivuhodné, jak poslední roky oblíbená herečka zvládá. Před zhruba devíti lety jí zemřel její milovaný manžel, hudebník a skladatel Petr Skoumal (†76).

Tehdy to pro ni bylo složité období, protože o něm vždy mluvila jako o svém panu Božském. Nedokázala si tak představit, že ještě podobného chlapa někdy potká. Osud ji ale nenechal na holičkách a ještě jednoho podobného jí přihrál do cesty.

Herečka má za sebou těžké životní období. Už o dva milované muže přišla.

Osud ji připravil i o další lásku

S architektem, shodou okolností také Petrem, prožila mnoho krásných měsíců. Bohužel se v září minulého roku ukázalo, že i o něj přišla. „Ano, je to pravda, zemřel, zbyly mi pouze vzpomínky,“ smutně uvedla ve svém vyjádření.

Ačkoli by ale spousta žen v jejím věku už raději zůstala sama a štěstí znovu nepokoušela, Svobodová se nevzdává. „Chtěla bych ještě potkat nějakého super chlapa,“ svěřila se v rozhovoru. Dobře si ale uvědomuje, že soužití s novým mužem pro ni může být zpočátku složité.

Ví, že každý má své rituály, ale je připravena udělat kompromis, jen aby byla zase po nějaké době šťastná a spokojená. A jaký by vlastně její vysněný nový přítel měl být?

Ví, co od chlapa potřebuje

Herečka tvrdí, že potřebuje muže, který je přirozeně inteligentní, protože si ráda povídá, když přijede domů po představení. Dobře si ale uvědomuje, že má laťku dlouhodobě hodně vysoko. Kus života totiž strávila se Skoumalem, a každého dalšího muže tak má potřebu s ním srovnávat.

Jednou už ale za něj kvalitní „náhradu“ našla, a není tak vyloučeno, že se jí to podaří někdy v budoucnu i podruhé. A třeba to bude někdo z kolegů v seriálu Ulice, kde je sympatických mužů skutečně hodně.

A jelikož je Svobodová hodně komunikativní a nemá zábrany s muži navazovat kontakty, jistě se brzy s nějakým charismatickým chlapíkem dá do řeči. A pak už je jen na nich, kam až společně dojdou. Přejeme Iloně v daném ohledu štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden