Moje sladké tajemství

Na rodičák ho manželka nepouštěla. Jen těžko by to přežil!

Moje sladké tajemství

Vánoce u Kodetových byly jako v Pelíšcích. Kdyby bylo jen na hlavě rodiny, žádné by se nekonaly.

Vždycky říkal, že všechny historky, které o něm vypráví jeho přítel, herec Miroslav Donutil (72), se zakládají na pravdě. A že se celý život snažil, aby jednou bylo co poslouchat. Tak se pojďme přesvědčit, jestli se mu to povedlo.

Pomyslný soubor výjimečných historek začínáme už na DAMU. Říkalo se, že slavnou školu opustil poté, co neudělal povinnou zkoušku z ruštiny. A také to, že ruštinářka ze svého odbojného studenta, který si údajně nebyl schopen zapamatovat jedinou souvislou větu z bratrského jazyka, byla doslova na prášky.

V Londýně školil z angličtiny trafikantku

Asi to tehdy byl z jeho strany trošku záměr. Nicméně další historky vyprávějící o vztahu slavného herce k cizím jazykům obecně naznačují cosi jiného. Lekci z

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden