Moje šťastná hvězda

Kdo nemá radost z jejich velké lásky?

EVA DECASTELO (44) a TOMÁŠ TŘEŠTÍK (45) jsou stále zamilovaní až po uši. Vypadá to však, že by chtěla Třeštíka zpátky jeho manželka RADKA TŘEŠTÍKOVÁ (42). Má ale nějakou šanci?


Moderátorka a herečka ze seriálu Slunečná Eva Decastelo (44) je po boku fotografa Tomáše Třeštíka (45) opravdu šťastná. Často se tím chlubí na sociálních sítích a lásku jim přeje i spousta televizních diváků. Bohužel tu ale má být jedna žena, který by byla nejraději, kdyby se rozešli.


Velmi lituje toho, že se rozešli


Proslýchá se, že by Třeštíka chtěla zpátky jeho manželka Radka Třeštíková (42), se kterou se před časem rozešel. Prý si s odstupem času uvědomila, že ho stále miluje, a nechce se vzdát představy, že dají jejich vztahu druhou šanci. Třeštíkové samozřejmě hraje do karet, že mají s Třeštíkem dvě děti – Elu (10) a Jonatána (9). Díky nim se stále potkávají a nejspíš i tráví společný čas.


Na druhou stranu, není to nezbytně nutné, což jasně ukazuje Eva Decastelo. Ta po rozvodu s exmanželem, známým scenáristou Reném Decastelem (49), začala žít nový život a stýkají se maximálně, když se u nich střídají děti. René Decastelo totiž žije s hráčkou ragby Evou Korniovou Jung (41) a nemá zapotřebí se s bývalou manželkou i jinak stýkat.


Náhradu za manžela si ještě nenašla


Naopak Radka Třeštíková je oficiálně nezadaná, a to i přesto, že má spoustu nápadníků. Hlavně na sociálních sítích ji spousta mužů zve na rande a není se čemu divit. Nemá problém se odhalovat a na spoustu mužů působí jako velmi atraktivní žena. Možná to dělá trochu i proto, aby ukázala manželovi, o co přišel.


Jestli je ale návrat reálný, to je ve hvězdách. Třeštík totiž působí vedle Decastelo velmi spokojeně. Pokud jí chce dát najevo, že nemá šanci, měl by se podle nás v redakci s Třeštíkovou rozvést. Hodně by to jistě uklidnilo i Evu Decastelo. Tak uvidíme, jak to dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden