Můj čas na kafíčko

Kdy už se konečně Michelle Hansen dočká zásnub?

Pohledná herečka s dánskými kořeny ze seriálu Ulice Michelle Hansen (30) už žije dlouhých devět let ve vztahu s jistým Tomášem Navrátilem.

Ačkoli už jsou spolu hodně dlouho, tak podle dostupných informací nejsou zasnoubení. Bude brzy Navrátil litovat, že svou partnerku nepožádal o ruku, protože mu ji přebere jiný nápadník?

Tomáš Navrátil.

Díky Ulici ji diváci začali poznávat

Hansen v nekončném seriálu nahradila v roli mladičké Skyler sympatickou herečku Saru Sandevu (25). Zpočátku si na ni televizní diváci jen těžko zvykali, ale nakonec si přece jen své příznivce našla, a to zejména mezi muži.

Důvod je vcelku prostý, je to opravdu krásná žena, která je přitahuje i trochu jinak než jen svými hereckými výkony.

Je trochu i modelka

Možná i proto, že se herečka věnuje příležitostně i modelingu. A to může být samozřejmě velká komplikace pro jejího partnera Tomáše Navrátila. Ten už s ní je sice krásných devět let, ale zatím je jejich vztah stále na začátku, tedy minimálně v tom ohledu, že se nikam dál neposouvá.

Proč ji ještě nepožádal o ruku?

Otázka je, proč se k žádnému kroku zatím nerozhodli. Může to být proto, že Navrátil ještě Michelle nepožádal, případně ho během jeho žádosti odmítla. Tak či onak je to zvláštní.

Jelikož je ale herečka stále populárnější a snaží se objevovat na televizních obrazovkách co nejčastěji, klidně se může stát, že podlehne jinému muži. A to takovému, který se nebude bát velkých gest a ukáže jí, že svatba nemusí být jen jejím velkým nesplněným snem.

Co vše by pro svou kariéru udělala?

Anebo může pocítit slabost pro někoho, kdo má vliv a může ji dostat k nějaké vysněné roli. Někteří lidé totiž tvrdí, že si jde v kariéře tvrdě za svým, a pokud se jí nějaká role zamlouvá, je pro ni schopna udělat takřka cokoli.

Pokud Michelle doma napjatě čeká, kdy jí přítel konečně na prsteníček nasadí nějaký kroužek s diamantem, možná by si měla občas zalaškovat s jiným mužem. Pak by se cítil Tomáš Navrátil v ohrožení a musel by zmíněné gesto udělat co možná nejrychleji.

Určitě by totiž nebyl rád, kdyby mu tak krásnou slečnu odloudil jiný muž, a raději by dal herečce hodně rychle najevo, že s ní počítá a chce si ji vzít za manželku. Faktem je, že by jí to ve svatebních šatech určitě moc slušelo. Tak jí držme palce, ať neskončí na ocet. Věk na vdávání už dávno má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden