Moje šťastná hvězda

Kdo se chce na ní přiživit?

Není to citlivý útok, má teď starosti s dcerou.

Má to těžké, problémy s manželem a teď ještě zprávy, že ji chce nahradit mladší blondýna. Dáda Patrasová (67) však tvrdí, že o ničem neví.


Nová Dáda! Tak zněla tisková zpráva, kterou nedávno rozesílala manažerka Karolíny Blehové alias Káji s tím, že tato žena je nástupkyní dětské bavičky Dády Patrasové (67). „Přijde mi nemístné, že svoji zprávu postavili na mně, o ničem nevím,“ kroutila hlavou manželka Felixe Slováčka (80).


Právě s ním má podle všeho v poslední době další trápení, hudebník se asi zase začal koukat po jiných ženách a na city manželky nebere příliš ohledy. Povídá se dokonce o jeho návratu k milence Lucii Gelemové (41).


Žížala Julie k ní neodmyslitelně patří.

Místo Julie má Bambuláčka

Údajná náhrada Patrasové v mnohém starší a zkušenější kolegyni kopíruje, například má místo žížaly Julie plyšáka jménem Bambuláček. „Opravdu netuším, o koho jde, a už vůbec ne, proč někdo rozesílá zprávy, že mě nahradila,“ nechápe Patrasová.

Je pravděpodobné, že to bude dál řešit, ve hře jsou asi i právní kroky. Pokud by totiž přišla i o své výsadní postavení neotřesitelné královny dětských srdcí, už by jí toho moc nezůstalo.

Nárokuje si srdce dětských fanoušků.

Její dceři se vrátila rakovina

Na druhou stranu je pravda, že Patrasová má teď mnohem závažnější starosti, jež jí zřejmě berou skoro všechnu energii a radost. Kromě dlouhodobě přelétavého manžela je tu ještě jejich dcera Anna Slováčková (28), které se vrátila zákeřná rakovina, a říká se, že její stav je docela vážný.

I vzhledem k této nepříjemné rodinné situaci je podle mnoha lidí nemístné, že na Patrasovou někdo právě teď útočí a chce zabrat její místo. Není  to zkrátka moc citlivé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden