Moje šťastná hvězda

Přišla legendární herečka o další miliony?

Moje šťastná hvězda

Už v minulosti přišla Bohdalová o miliony, když špatně investovala své peníze. Je snad možné, že se historie po letech opakuje?

Jednou se už napálila a stálo ji to miliony. Povídá se však, že herečka Jiřina Bohdalová (92) udělala znovu podobnou chybu a zase přišla o další velké peníze. Co je na tom pravdy?

Vždycky byla šetrná, takže není divu, že se povídá, že legendární herečka za svou kariéru nastřádala opravdu velký majetek. Podle utajených, na sobě  nezávislých zdrojů má hned několik nemovitostí, například domek v Hostivaři s krytým bazénem či horskou chalupu v Podkrkonoší, kterou před časem nechala opravit a je z ní parádní sídlo.

Není se tedy čemu divit, že je Jiřina Bohdalová (92) občas terčem podvodníků. V zákulisí českého showbyznysu poslední dobou kolují informace, že se bohužel nechala napálit a znovu přišla o

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden