Můj čas na kafíčko

Kdo se zamiluje a kdo koho podrazí?

V Ordinaci jde do tuhého! Nové iIntriky, skandály a milostné propletence i něvěry jsou tu!

Víte, co všechno se stane v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2? Strhne se jedna mela za druhou! A nastane skutečné peklo! Jak dlouho vydrží návrat znovu šťastné Dany Morávkové (46) k Janu Čenskému (56)? A popere se nakonec Petr Rychlý (52) s Miroslavem Etzlerem (53)?

Jen co se oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě 2 vrátil na televizní obrazovky, statisíce vyletěly doslova vzduchem. Scenáristé totiž vědí, že si to můžou dovolit. Jenže už nedomysleli, že se při tak nebezpečné akci zranil herec Radim Fiala (46) coby doktor Hanák. Příběhy nesmrtelných hrdinů oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se začínají čím dál tím víc zamotávat. A to má samozřejmě vliv i na jejich skutečné životy. Herečka Marika Šoposká (28) je určitě ráda, že zažije po zklamání s hercem Petrem Štěpánkem (69), který se vrátí ke své skutečné partnerce Zlatě Adamovské (58), další žhavé vzplanutí. Tentokrát s mladým doktorem Vojtěchem Kratochvílem alias Ivanem Luptákem (31) po nevydařeném vztahu s kamenickým záchranářem Markem, tedy Štěpánem Benonim (33). Další zápletka se jí dost hodí, protože kvůli svému dvouročnímu synkovi Benediktovi (2) přehodnotila svůj žebříček hodnot a bude se snažit v Ordinaci vydržet co možná nejdéle, aby vydělala a také přinesla domů nějaké peníze. Jak dlouho ale bude diváky bavit?

Blýská se jí na lepší časy. Vydrží?

Herečka Dana Morávková (48) si taky konečně polepší. Po těžkém půlroce, kdy jako doktorka Zdena Suchá chodila domů s pláčem a pošramoceným sebevědomím, si pro změnu konečně zažije také lásku. Vrátí se totiž ke svému princi Honzovi Čenskému (56). Ten totiž Danu vždycky miloval a její vztah s hokejistou Andrejem Martynčákem v podání Jána Jackuliaka (39), který nakonec skončil za znásilnění a bití Zdeny ve vězení, mu nebyl nikdy po chuti. Jediný, kdo na to doplatí, je Hon- zova součas- ná seriálová milenka Lucka Zedníčková (49). Skončí v seriálu úplně, nebo se chytne jako šikovná právnička u někoho jiného? Dana kvůli domácímu násilí prožila peklo i ve svém reálném životě, ale teď se snad konečně začne blýskat na lepší časy. Vynahradí to Daně nepříjemné chvíle, které musela před kamerami dlouhou dobu sehrávat, nebo se nakonec stejně rozhodne seriál po takových hrůzných zážitcích opustit? Jen aby láska, která se naplno rozhoří v seriálu, nedolehla na Danu úplně a nezačala pochybovat o současném manželství s muzikantem  Petrem Maláskem (53).

Přes postel se chce dostat zpátky

To herec Robert Jašków (48) se ani po návratu z protidrogové léčebny nezbaví nálepky vypočítavého feťáka a intrikáře. Aby se dostal zpátky do svého primářského křesla, kde teď kraluje doktor Ota Kovář alias Martin Stránský (47), svede mladou nezkušenou doktorku a dceru doktora Valšíka Terezu Valšíkovou, kterou hraje sympatická herečka Monika Zoubková (41). Jenomže právě ta má nejen sama problémy s alkoholem, ale ještě se soudí o dceru. Dá se tak čekat vztah plný hádek a vyčítání. To o návratu další z hvězd, herečky Andrey Růžičkové Kerestešové (33) se zatím jenom šušká. Synkovi Tobiášovi (5 měsíců) je už sice téměř půl roku a hravě by se tak mohla vrátit zpátky ke své roli vypočítavé Mariky. A dokonce by i chtěla. Jenže mateřství v ní zanechalo daleko hlubší stopu, než si myslela. „Trošku mi ta mrška chybí, ne že ne, ale laktace je silná čarodějka! Mariku by paměť a kapacita slovní zásoby její představitelky úplně zničila,“ děsí se mladá herečka. Ovšem po návratu Roberta Jaškówa to tak horké s elánem do práce asi nebude. Přece jen další takovou scénu, kde se jí herec kolega snaží znásilnit, nechce už znovu zažít. Nebo zvítězí potřeba jít konečně pořádně mezi lidi a přivydělat si nějakou tu kačku navíc?

Kdo bude otcem?

Jiné problémy bude mít těhotná Michaela Badinková (39). Ukáže se jako otec jejího dítěte Petr Rychlý (52), se kterým má trvalý partnerský vztah, nebo je to výsledek chvilkové slabosti v podobě exmanžela Miroslava Etzlera (53),  který zvládá po zápalu plic jen tak tak natáčet? Do děje zasáhne i herečka Ivana Andrlová (57) coby gynekoložka Vladana. Konečně jí tak spadne k nohám stálejší kšeft. Jak dlouho se ale udrží?

Kdo v Ordinaci už dlouho nevydrží?

Velkou otázkou zůstává, jak se scenáristé poperou s osudem herce Martina Zounara (50). Ten se momentálně potýká se svou manželkou Heluš jako herečkou Martinou Randovou (46) v provizorním bytě bez třiceti milionů výkupného, které dal za nevlastního falešného desetiletého syna. Zděděné peníze i luxusní dům od Babákové jsou tak ty tam. Jak dlouho bude Martin v seriálu schopný ještě pokračovat? Během vánočních svátků totiž odešel od rodiny, se kterou je trávil, a šel si podle svých slov na tři týdny odpočinout do psychiatrické léčebny. Má stále nějaké problémy s alkoholem? A kdy ho chytne zase další touha po tom se napít? To může ovládnout jen on sám. Otázkou zůstává, jak dlouho s ním tvůrci seriálu budou mít ještě trpělivost a do kdy mu případné další výpadky budou tolerovat. Nebo už snad počítají s tím, že se jeho seriálové postavě, vypočítavému Bobu Švarcovi nic vymyslet nedá? Hlavní ale je, že jeho komická postava diváky stále baví. Co bude dál? Necháme se překvapit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden