Můj kousek štěstí

Kdy chce přiznat mladého milence?

Zkušený muž ví, že ženy v jejím věku si umějí lásky vážit a dovedou ji rozdávat s vášní.

Tvrdě na sobě pracuje v posilovně, rýsuje břišní svalstvo. A nedělá to jen pro sebe, v jejím životě se prý objevil někdo nový. A má být o několik let mladší!

I po padesátce se herečka ze seriálu ZOO chlubí perfektní postavou. Mluví se o tom, že Sabina Laurinová (52) tvrdě dře i kvůli nové lásce. Odpovídala by tomu i její nedávná reakce na poznámku, že v divadelní hře Návštěva na zabití hraje manželku výrazně mladšího kolegy.

Prohlásila, že mít o třináct let mladšího partnera je přece normální. Některé informace opravdu naznačují, že sympatická blondýnka s někým randí, má to být ale hodně čerstvé. Ona sama si soukromí tak přísně střeží, až to vypadá, že je věčně opuštěná, to ale může být jen pouhé zdání.

Koneckonců, naznačuje to i sama herečka. „To neznamená, když se někde veřejně neobjevuju, že bych neměla nějaký soukromý život,“ mlží a dodává, že je v soukromí spokojená. Důvodů, proč případný vztah tají, může mít hned několik.

Především může být vše ještě velmi křehké, nemusí být jasné, zda jim to vyjde. A pokud jde vážně o mnohem mladšího chlapíka, mohl by se z případné reakce médií vyplašit a ze vztahu vycouvat. Nebohé Laurinové by opět zbyly oči pro pláč.

Náš zdroj, který má blízko k seriálu ZOO, však naznačil, že blondýnka poslední týdny rozkvétá před očima. Prý nedá z ruky mobilní telefon, ne­ustále se culí na displej jako zamilovaná školačka. Drbům o mladíčkovi po jejím boku nahrává i minulost.

Spekulovalo se o jejím románku se zpěvákem Markem Ztraceným (39), hovořilo se o vášni mezi ní a kolegou Markem Němcem (42). Je nerada sama a dcera Valentýna (21) už víceméně žije vlastní život a dá se předpokládat, že její sestru Maju (15) to brzy čeká také. O důvod víc, proč by se asi měla Laurinová po nějakém sympaťákovi poohlédnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden