Můj kousek štěstí

Kdy najde odvážného chlapa?

Ženy vnímají třicáté narozeniny jako důležitý mezník. Tak, která v tu klíčovou dobu ještě nemá vážnou známost, zpravidla zpozorní a hluboce se nad sebou zamyslí. Hvězda seriálu Slunečná Denisa Nesvačilová (29) oslaví třicáté narozeniny 22. července.

Právě ona je jednou z těch, kdo se „syndromem třicátých narozenin“ zaobírají. „Poslední dva týdny mi běží hlavou, kolik mých stejně starých kamarádek už má manžely, děti, a já momentálně mám jen tu práci,“ posteskla si krásná rusovláska.

Krásná potvora

Uklidňuje se, říká si, že je přece ještě čas. Jenže jak a kde se seznamovat, když pořád jen pracuje? Nepojede ani na dovolenou. „Dostala jsem nabídku na krásný televizní projekt,“ pochlubila se. „Zahraju si v něm docela potvoru.“ Hodiny odměřují ženám čas podstatně jinak než mužům.

Je to nespravedlivé, ale změnit to nelze. A zrzka disponující energií uragánu je teď zcela ponořená do práce. „Počítám, že ubrat plyn se mi podaří nejdřív ke konci roku, volno se odkládá na leden,“ směje se. Asi i proto se jí nikdy nepovedlo sehnat nápadníka odjinud než z branže.

Chlapi, tak kde všichni jste?

A právě s takovými jí to neklapalo. „Teď už se navíc dostávám do věku, ve kterém jsou dobří chlapi rozebraní a nezadaní jsou podezřelí,“ konstatuje představitelka Karolíny ze Slunečné. Pronásledují ji obavy, že sice chytne příležitost za pačesy a vybuduje si v oboru slušnou pozici, ale pak jí najednou začnou blízcí gratulovat ke čtyřicátinám a ona s hrůzou zjistí, že dosáhla všeho, o čem snila, ale je sama.

Herečku ne!

A je tu ještě jedna věc. Herečka vzbuzuje úctyhodnou mediální pozornost. A jak sama připouští, zdaleka ne každý muž je natolik psychicky odolný, aby se s partnerčinou popularitou vyrovnal. „S profesí jako takovou nemívají problém jen samotní kluci, ale i jejich maminky: Ty to s ní myslíš vážně? Vždyť je to herečka!“ líčí Denisa.

Pokud maminky čtou titulky: Atraktivní zrzka se už zase svlékla, nelze se divit, že syny důrazně varují. „Ani se nedivím, že někteří lidé v téhle branži končí na alkoholu,“ konstatuje zrzka a dodává, že žádná herecká škola nenaučí, jak čelit neustálým tlakům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden